- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
moonman
titán
hát hogy szóljon, ha új leveled érkezett futnia kell
de vannak ilyen kis tálcába épülő progik, amik tudnak pop3 fiókokat figyelni és sipákolnak ha van valami.
Bővebben: link
barátosnédnak valszeg az exchange szerveren kéne beállítani a delivery optionsnél, hogy kitől fogadhat/küldhet levelet.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
nebaszki! most megint kipróbáltam, hogy nem én vagyok-e a hülye és egy pillanat alatt törölt mindent. az előbb mijaszaré nem ezt csinálta? két shift is van, mindkettőt próbálgattam már
f@szom -
moonman
titán
meg tudom mondani outlook xp-nek, hogy ne a törölt elemekbe tegye, hanem rögtön törölje az elemeket? szegény exchange kiszolgáló féllábon...
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest