- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Faterom elállította az Outlookját. Hogyan lehet visszaállítani?
Eddig úgy volt, ha megnéztem az e-maileket, akkor a képernyőn felezve jelentek meg az e-mailek.
Azaz, a képernyő felső részében a beérkező e-mailek voltak láthatók. A képernyő alsó részében pedig a legutolsó e-mail szövege volt látható.
Most az egész képernyőt elfoglalják az eddig felső részben volt beérkező e-mailek.
Az alsó rész, ahol eddig olvasni lehetett az e-mailt, eltűnt!
Hogyan lehet úgy beállítania nézetet, ahogy eredetileg volt?
-
rayoliviero
veterán
Fasza program ez az Outlook.
El akartam küldeni egy exe fájlt mellékletként levélben és biztos, hogy elküdni szövegre nyomtam, el is küldte, de zárolta a mellékletet, holott biztos, hogy küldire nyomtam. Az ember engedélye nélkül minek zárolgat dolgokat, csak mert exe és már veszélyes, minden exe ami létezik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #2926 üzenetére
Újratettem az egész rendszert és most működik rendesen.
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Az Outlook 2010 mostanában első indításkor hibaüzenettel leáll. De ha újból elindítom, akkor már megnyílik rendesen. Tehát mindig csak az első indításkor áll fenn a probláma. És eddig tökéletesen működött, ezt csak pár nap óta csinálja. Nem tudjátok mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest