- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
Kinditom #5364 üzenetére
Olyat találtam még erre a hibakódra, hogy az Eset smart secutity-t használók esetén nem ment Outlookkal az IMAP. Az IMAP ellenőrzést kikapcsolva viszont hibátlan. Szerintem nálad is valamelyik védelmi program fogja meg a kommunikációt. Ezért is kérdeztem, hogy mik vannak feltelepítve.
cer: Archíválni olyan formátumban érdemes, amiben utána kezelni is tudod az archivált anyagot. Így számomra (is) fura csv formátum. Outlook esetén az archiválás egy külön adatfájlba történik, amit aztán később vissza tudsz nyitni bárhol, ahol (a megfelelő verziójú) Outlook van a gépen. Gyakorlatban ugyanúgy megmaradnak a mappák, levelek, csatolmányok és pont ugyanúgy fog kinézni mint amikor leszedte a szerverről, csak épp külön adatfájlban csücsülnek majd. Ennek ellenére lehet pontosvesszővel tagoltba is exportálni többek között, én még nem próbáltam, hogy mi az eredmény. Ha a szerveren van IMAP akkor a mappaszerkezet is megmarad. Ha nincs akkor szabályokkal szétválogathatóak a levelek mappákba (akár visszamenőleg is). Az összes levélben megjelenő valamennyi cím kigyűjtése szerintem makróval megoldható. Illetve ha már exportálunk és az adatok megvannak pontosvesszővel tagoltban, akkor abból már kigyűjthetőek a címek egy másik tagoltba rendezhető és valószínűleg importálható is, de ezt se próbáltam soha, le kell tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest