- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
finn
csendes tag
Mégegy kis segítség kéne...
szóval..az office 2003-as outlookot használom és küldtek nekem egy filet..amit nem tudok az istenértsem megnyitni mert kiírja hogy az outlook nem engedi hogy megnyissam ,mert ezmeg az van...minden biztosnsági szintet minimálisra vettem...de még mindííg nemtudom megnyitni miért nem? -
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Na igen anyn a probléma hogy nekem már az uj 03-as...office outlookom van és ott nem találtam ilyent:(..
-
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Én a leveleket már lementettem csak másként mint ahogy kellet volna s egy ilyen DBS--45-megás filet hozott létre..s ebből a fileból szeretném viszaálítani a bejövő leveleimet...de megpróbálom
-
finn
csendes tag
Nos?
-
finn
csendes tag
Üdv.
ujra telepítettem az outlokot. namostan előte a bejövő leveleket átraktam egy mentés mappába, majd valahogy egybe tömörítettem őket...így kaptam egy...mappa név...és .dbs-file kiterjesztést...na mostan sehogyan nem tudom visszaratelepíteni a heylére őket?mivel meik programmal vagy hogyan tudom én visszarakni őket?
A másik...betömörítettem a kedvenceket is..sok sok linkemet...hogyan tudom őket visszaálítani, hogy látható legyen ujra a start fülben illetve az explorerben?
előre is köszönöm.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest