- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
finn
csendes tag
Mégegy kis segítség kéne...
szóval..az office 2003-as outlookot használom és küldtek nekem egy filet..amit nem tudok az istenértsem megnyitni mert kiírja hogy az outlook nem engedi hogy megnyissam ,mert ezmeg az van...minden biztosnsági szintet minimálisra vettem...de még mindííg nemtudom megnyitni miért nem? -
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Na igen anyn a probléma hogy nekem már az uj 03-as...office outlookom van és ott nem találtam ilyent:(..
-
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Én a leveleket már lementettem csak másként mint ahogy kellet volna s egy ilyen DBS--45-megás filet hozott létre..s ebből a fileból szeretném viszaálítani a bejövő leveleimet...de megpróbálom
-
finn
csendes tag
Nos?
-
finn
csendes tag
Üdv.
ujra telepítettem az outlokot. namostan előte a bejövő leveleket átraktam egy mentés mappába, majd valahogy egybe tömörítettem őket...így kaptam egy...mappa név...és .dbs-file kiterjesztést...na mostan sehogyan nem tudom visszaratelepíteni a heylére őket?mivel meik programmal vagy hogyan tudom én visszarakni őket?
A másik...betömörítettem a kedvenceket is..sok sok linkemet...hogyan tudom őket visszaálítani, hogy látható legyen ujra a start fülben illetve az explorerben?
előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest