Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Létezik ,hogy nincs olyan amelyik domainenként-mappánként listázza ki a serveren lévő weboldalak látogatoit?
-
maci25
aktív tag
A webalizert kipróbáltam.Nem rossz. Én olyanra gondoltam ami a szerveren lévő domaineket egyenként vagy választhatóan listázza ki.Valami hasonló módon:-a www mappában lévő web oldalakat ki tudjam választani ,és ha rá megyek az egyikre akkor listázza ki melyik oldalt nyitották meg./és ezt látogatonként tagolva-végülis mint a JoomlaWatch/
-
maci25
aktív tag
Van egy webserverem és ezen van 4 weboldal.
Szeretném ha lehetne a látogatotságot valmilyen modon nyomon követni.
JoomlaWatch-ezt ugye minden oldalhoz fel kell telepiteni,én a serverre szeretnék telepiteni ami domainenként listázna.
Érdekel fizetös és free is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest