- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN]Repa
aktív tag
Sziasztok van egy gondom! Nem találok olyan PC-t a nokia 6300-ámhoz (vodás) amit ha beirok a hivatalos oldalon oda ahol az ellenőrzést kéne végezni hogy van-e ujjabb szoft amit elfogadna még azt se fogadja el ami a telefonba van
ez mi a fene lehet illetve valaki tudna adni normális PC-t
Köszönettel !!!
-
Enjoy
addikt
P1i-re jöhetne ki már egy újévi szoftver!
-
Zsur
csendes tag
Sziasztok!
Köszi már nem kell a kód, sikerült megoldanom. Láss csodát működik
Ha valakinek kell bármi csak szóljon.
B.U.É.K! -
Zsur
csendes tag
Sziasztok!
Már cak a Mokia E65 -höz kelle a product code és minden ok lenne
Köszi annak aki tud segíteni! -
entonyo
csendes tag
ha tud v.szoftwert a 6233 nokiához v.kodot,ami tud magyarul!köszike!
-
entonyo
csendes tag
sziasztok.frissitette??m a nokia 6233 telcsim cskhogy nem tud magyarul mit tegyek?
-
anlaci
csendes tag
A motorola oldalán meg is találtam a frissítést. De a frissítés végén azt irja ki hogy a legutolsó verziót használom és nem frissít. Hogy lehetne mégis eltávolítani a tel.ről a szoftot, ami fagy ki gyakran?
-
-
Enjoy
addikt
Hali!
Azt nem tudjátok megmondani, h honnan lehet megérdeklődni, h van-e frissebb szoftver a telefonomra? (SE P1i)
Vagy van rá valami módszer, h kiderítsem? -
Siffredi
senior tag
Ha meg fennallna a problema...
Nem lehet az, hogy nem vartal eleget arra, hogy a program elinduljon? Emlekszem, nekem elegge nehezen akart elindulni a program, mar en is azt hittem, hogy kifagyott, de megsem.
Sokszor igaz a mondas, hogy turelem fw frissitest terem!Jah, en is router mogul csinaltam, szoval biztos nem az a gond.
Udv!
-
moco22
aktív tag
Nem tudtok Nokia N82-höz független magyar product kódot?
-
Cargo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #175 üzenetére
Igen próbáltam már minden úton módon. Leszedtem simán, nokia register cleanerrel, mind a kettőt igyis telepítettem úgyis. Majd holnap megpróbálom egy másik gépen is máshol bár már téényleg nem tudom, mit tehetnék. Most próbálok leszedni egy régebbi verziót majd meglátjuk.
-
-
Pompi
nagyúr
Szakmai topicot nem szoktunk uppolni. főleg ha egyébként is a lista tetején van.
Valószínüleg a gépeddel lesz valami, de hogy mi, azt így ennyiből nagyon nehéz lesz megállapítani, az biztos. Próbáltad már a gépet újraindítani? Nincs lehetőséged egy másik számítógépen kipróbálni?
-
Cargo
aktív tag
Sziasztok.
Problémám az lenne, hogy elinditom, a Nokia Software Updater-t és megáll a program ott, hogy az alkalmazás elinditása. Kilépni ki tudok de semmi mást. Esetleg valamilyen megoldást nem tudtok?
-
bepe79
addikt
Orommel jelentem, hogy sikerult!!! Minden okes! Frissitettem a telom szoftveret a V20-asra (20.xxx), es semmi gond! Masodszorra tudta leszedni a NSU nekem a szoftvert, mert elsore megszakadt kozben a net-kapcsolatom. Masodikra lejott, es a Vista-m sem a telo-frissites idejere idozitette a kethavonkenti egyszeri kek halaljat. Ugyhogy telo ujraindult, felallt a halora. Kiprobaltam a magyar vodas kartyammal is, azzal is. Visszaraktam az itteni O2-es kartyamat, azzal is megy. Szal fuggetlen is maradt, es minden rendben van vele, megy a legujabb szofttal. Es az alabb altalam irt product code-al tudjatok ti is erre frissiteni. Magyar nyelvet nem neztem (lehet, hogy az Euro 1-ben nincs), mert en angol nyelvvel hasznalom amugy is. Szal` mindenkinek csak ajanlani tudom az uj szoftot!
Udv: Bepe
-
bepe79
addikt
OK. Jo sok guglizas utan megtalaltam a jo product code-ot a V20-as firmware-hez, ez pedig a 0536062 (EURO1 Plum). Ki is raktam vagolapra, majd NSS-et elinditottam, check device, majd scan, majd enable, beirtam, es write. Sikerult is. NSU indit, most mar latja a 20.0.015-ot, es el is kezdtem letolteni. Fuggetlen Nokia N95-om van, angliaban vasarolt (itt is lakom), angol nyelvvel. Most toltogetem, es ha sikerul telepiteni (nem szakad meg kozben 6000000x a qrva wireless netem es nem a frissites kozben fagy meg kek halallal a Vista-m (ugyanis szokott...)), akkor beszamolok az eredmenyekrol.
-
bepe79
addikt
Fuggetlen N95-osom van, es a Product Code-ot az NSS-el atirva a
0534852 EURO3
0536074 EURO3
0548354valamlyikere sem latja a 20.xxx-es szoftvert az NSU. Valaki tud olyen code-ot, amivel elerheto az NSU-n keresztul a 20.xxx-es fw pls?
-
superxaba
tag
Érdemes „ahányszor csak új szoftver megjelenik azonnal frissíteni” hozzáállást tanúsítani, vagy van egy stabil, biztos verzió és annál megmaradni?
-
64b0r
aktív tag
Hello!
Még új vagyok, ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de lehet olyat, hogy a nokia e50-re feltenni valahogy az e51 feature pack 1-es oprendszerét?
Előre is köszi -
Joe bácsi
őstag
Mindenkihez szól a kérdés akinek otthon sikerült sw-t frissíteni. Frissítés közben ki kell kapcsolni a telót? Akksit ki kell venni? Sim kártyát ki kell venni? Vagy bekapcsolva sim kártya nélkül kell frissíteni?
-
goom
senior tag
Újonnan vásárolt független Nokia E65 telefonom szoftverét (1.0633.18.01) most sikerült frissítenem a jelenlegire (2.0633.65.01), minden gond nélkül. Nekem ez nagy sikerélmény - köszönöm ennek a fórumnak, mert sokat segítettetek!
-
superxaba
tag
Ha MA veszek egy N70-est, gyárilag milyen szoft van rajta?
Legeslegfrissebb, vagy pár hónappal korábbi? -
-
babylon51
csendes tag
Sziasztok volna egy kis problemam van nekem egy nokia 6233 -as telon amin nem tudtam a temakat alkalmazni mindig azt irta h. a muvelet sikestelen. A problema azutan sem szunt meg miutan sikeresen elvegeztem a SW frissitest.[megjegyzem a telefonon megmaradt minden adat es informacio] mit tehetek segitsetek.
-
babylon51
csendes tag
[P]Sziasztok volna egy kis problemam van nekem egy nokia 6233 -as telon amin nem tudtam a temakat alkalmazni mindig azt irta h. a muvelet sikestelen. A problema azutan sem szunt meg miutan sikeresen elvegeztem a SW frissitest.[megjegyzem a telefonon megmaradt minden adat es informacio] mit tehetek segitsetek.
-
csacsaboy
csendes tag
Sziasztok !
Nekem nagyon kéne egy nokia e51-es magyar product code!
HELP !
-
válasz
waterpolo_be #152 üzenetére
Elvileg: 0539843.
-
waterpolo_be
csendes tag
Sziasztok!
Független, fekete Nokia 6288 product code: ?????
Előre is nagyon köszönöm szépen!
-
neo1matrix
csendes tag
Hi ! N72 Product code : 0534995
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest