Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Netfone
- Be is futott a Honor GT Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard86
csendes tag
no a legújabb pc suit van fent amiben azt olvastam már benne van az usb telepítő is szal nem kell külön feltenni.
az a baj amúgy hogy a menü-beállítások-kapcsolatba mikor belépek az usb adatkábel menü nem aktív és nme tudom kiválasztani! azt írja előbb csatlakoztassam a kábelt! ezt meg is teszem és semmi!
lehet a telóval lehet valami gond hogy nme ismeri fel az usb kábelt?
jha win 7et használok amúgy de amikor simán rádugtam még pc suit nélkül azt írta ki hogy nem ismeri fel a csatlakoztaott eszközt! -
factory2010
csendes tag
Remélem tud valaki segíteni, mert fw frissítés hiányában a 6280 "camera készenlét" sem oldódik meg. (Nem lehet vele fényképezni)
A fórumokat böngészve odáig jutottam, hogy_:
"6280/6288-ra egyébként a legfrissebb FirmWare a 6.43-as, már legalább fél éve.A topikot átolvasva, látom milyen lépésekkel lehet a telót frissíteni.
nss-el átírni a produkt kódót (persze nem tudom, hogy 2009. 09.-től lehet-e 6280-n ilyet csinálni), majd a nokia updater segítségével frissíteni.
(http://www.nokia.hu/appmanager/HungaryHungarianNOKIA_HUNGARY_47/Get_support;JSESSIONID_NCOM=h1rxLVzdjt0yfC7f3WQYhLm1XGCcJyyXQnjT1DSycm3RgnTxy2Nc!-931061850?_nfpb=true&_windowLabel=T385661482831258956903998&_pageLabel=P2950358&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FSoftwareVersion%2FgetVersion&wsrp-mode=&wsrp-windowState=#)A nokia.hu szerint 6280-hoz a jelenlegi produkt kódom nem megfelelő.
v.3.65, RM78, CODE: 0532499 . Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni. Köszönöm
Bízom benne, hogy frissítéssel megoldódik a kamera problémám.
(Remélem a 6280 telómhoz használhatom a 6288-as frissítést.)Frissítés menetét már jó párszor leírták, remélem nekem is sikerül, ha lesz egy jó PC kódom.
A product code átírásának módja:
Előszöris amire szükségünk lesz az az NSS vagyis a Nemesis Service Suite, letölthető a honlpajukról: [link]
Miután feltelepítettük ezt is és az NSU-t (Nokia Software Updater) csatlakoztassuk a telefont USB kábellel a számítógéphez és várjuk meg amíg a Windows telepíti a szükséges drivereket.
Ezután indítsuk el az NSS-t és kattintsunk a jobb felső sarokban a “Scan for new device” gombra.
Kattintsunk a ''Phone info''-ra, majd a “Scan”-re.Itt (a Phone info ablak jobb oldalán) átírhatjuk a product code-ját a telefonnak.
Jelöljük be az “Enable”-t majd nyomjuk meg a “Write” gombot.
Ez egy pillanat alatt megtörténik, de visszajelzést nem ad.
Ezután zárjuk be az NSS-t és indítsuk el az NSU-t, majd kövessük a program utasításait.
PC kódot szeretnék kérni nokia 6280/6288 gyári független készülékhez.
Várom válaszotokat.
Minden hozzászólásnak örülök.
Köszönöm -
Kronk
őstag
*#0000#:
V 10.0.021
14-01-08
RM-320
Nokia N95 8GB (12.01)az usb-t nem tudom állítani, nincsen olyan menü, hogy csatlakozás
menu/tools/settings-ben ezek vannak:
-phone setup
-call setup
-network setup
-security setup
-restore factory settings
-sound effectHa belépek a menübe ott van egy connect menüpont, de azon belűl csak a bluetooth van, semmi más
-
crwn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- PHP programozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest