Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
George66
friss újonc
Jó estét!
Alcatel One Touch pop d1 4018 mobilhoz keresek magyar nyelvű stock romot, firmware-t.
Eddig csak nyugat európai, orosz-ukrán, verziókkal találkoztam.
Közép-európai régiós romot nem találtam, örülnék ha tudnátok egy linket vagy
ha van valakinek ilyen telefon abból a firmwaret elküldeni nekem...Köszönöm....
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy a Nokia C5-03 -as teleofnra hogyna tudom felteni a 20.0.024 szoftver frissítést? -
Gumis
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Egy xperia Z6 mt6580 firmware frissítés után a telefon bekapcsol de kép nem jön, ha esetleg valaki tudná a megoldást megköszönném. -
dj.gabessz
tag
válasz
miszabam #659 üzenetére
Üdv ! Mindenkinek egy kis segítség kellene lenne egy Huawei G6 L11 Készülékem egyszer csak se kép se hang be se kapcsol pc felismeri hogyan tudom visszarakni rá a romot hivatalos honlapján töltöttem le romot de az app úgy hittem eszt is meglehet oldani sp flas progival de nem találok olyan romot ,mint ha teljesen másképp kellene ezeket a készülékeket telepíteni mit a régebbieket
-
mester2
csendes tag
sziasztok!
van egy nokia 220 telefon amit szeretnék magyarosítani és kellene egy Product Cod ami segítene kiválasztani hozzá a Firmwar-t.
köszönöm! segítsetek
-
shiftac
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Nokia C2-01 telefonom, amin jelenleg 11.20-as firmware van. Szeretném rátenni a 11.40-est, de a PC Suite+Nokia Software Updater kidob ezzel a hibával, pedig van net a gépen:Mit tudnék ezzel kezdeni? Vagy esetleg alternatív forrásból szerezzem be a frissítést? Itt viszont félek, hogy könnyen téglát csinálok a telefonomból, illetve, hogy nem lesz magyar nyelv (ami nem katasztrófa, de jó lenne, ha megmaradna a magyar).
-
pistu1
tag
Sziasztok! Vettem használtam fateromnak egy Nokia 225-t,és szoftverfrissítés közben,kimentem mosdóba,még a macskám be ment a szobámba,és mire visszajöttem a telefon a földön usb kábel lóg...Kicsit sem voltam ideges
nos,a helyzet az hogy bekapcsolásnál 3x felvillan a billentyűzet,a gép nem ismeri fel,és a recovery tool sem
Van öteletet hogyan tudnám életre kelteni?Nem akarom kidobni
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
hatvanas #653 üzenetére
Kedves Hatvanas!
Sajnos nincsen információnk arról, hogy érkezne szoftverfrissítés az Y330-as készülékre. A további információkért és újdonságokért kérjük kísérd figyelemmel hivatalos honlapunkat(http://consumer.huawei.com/hu/), illetve Facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/#!/HuaweiDeviceHungary/?fref=ts)
További szép napot kívánunk!Üdvözlettel: a Huawei csapata
-
hatvanas
újonc
Sziasztok!
Van egy HUAWEI Y330 -as mobilom ,és ezt szeretném frissíteni. Ha valaki tud abba segíteni ,hogy hogyan és hol lehet ehhez találni frissítést ,megköszönném. -
Szetx
csendes tag
Nem túl aktív téma, de valaki hátha tud segíteni. Rootolt Motorola xt912-m volt (Verizon) gyári JellyBean-el, amire ma rá flasheltem egy 5.1.1 Lollipopot. Azóta nem ismeri fel a sim kártyát. Valami ötlet miért?
-
Resum
újonc
Sziasztok!
Van egy Nokia 6500s-1 -es telóm. Nem volt rajta magyar nyelv. Tévedésből a product cod átírása előtt ráengedtem a frissítést/v.10.0.38.15/ Amikor rájöttem az NSS-el átírtam a product cod-ot. Újra akartam indítani a frissítést /NSU-val/ de azt írja ki hogy mivel újabb verzió nincs nem frissíthető. Próbálkoztam a Nokia PC Suittal is de semmi. Tudna valaki segíteni hogy mit tehetek? Köszi. -
Schurmann
újonc
Sziasztok.
van egy sony z telefonom. Android 4.4.4.el.
frissites ota nem megy a kamera.
gari nincs.
vmi otlet?
Gondoltam valami szoftver visszallitas? Ha ilyen n letezik egyaltalan.
elore is koszi -
Stonerice
őstag
Üdv!
Nokia C2-ről hogyan tudnék lementeni telszámokat?
Amint bekapcsol, elfehéredik a kép és kikapcsol
Vélhetően teli a memóriája, azt olvastam megoldaná a problémát, ha felszabadulna valamennyi hely, és az előző tulaj is ezt mondta, hogy sűrven kiírta a teló, a memória megtelt.Így hogy nem kapcsol be mit tudnék tenni?
-
animatrix11
őstag
üdv
kis segítség kéne adott egy sony ericsson live with walkman (WT19i), tudok rajta olyan szoftver frissítést csinálni, mint a szervizben, hogy teljesen visszaálljon gyári beállításokra? Nem Kicsit már szét van csúszva szegény
thx!
-
pami93
újonc
Halihó!
Ma vettem telefont (nokia 220 dual sim) az emag-on. Namár most az a baj, hogy nem tűntették fel a műszaki adatoknál, hogy a telefon nem magyar nyelvű. A kérdés az, hogy hogyan tudom "magyar nyelvűvé varázsolni".
A választ előre is köszönöm!
További szép napot!
Üdvözlettel Sára!
-
csita1
újonc
Tud valaki segitení?
Nokia C2-05 höz magyar Pc-kodot szeretnék.Köszönöm. -
abotika
csendes tag
Üdv,
Keresek olyat aki fel tudja telepíteni a régebbi firmware-t fizetségért Budapesten.
Amióta frissítettem 4.3-ra teljes katasztrófa, mindennel problémák vannak.
Köszönöm,
botond.kerekpar@gmail.com
20 404 2122 -
Kyller2000
csendes tag
Nokia 6300-át frissítettem,de nincs menne magyar nyelv,hogy lehetne megoldani hogy magyar legyen?
-
Kyller2000
csendes tag
Nokia 6300-át frissítettem,de nem magyar,hogy tudnám megcsinálni hogy magyar legyen?
-
Ramon97
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni nemrég vásároltam egy kínai dual-simes mobilt ( htc copy star butterfly S5 ) a telefonra custom romot raktam de a Htc logó után nem megy tovább csak feketén világít a kijelző a rendszerbe belép amit felraktam mert hallotam a rendszer bekapcsoláskori hangját esetleg tudna valaki segíteni hogy most mit tegyek -
Lui82
tag
van itt valaki? N8 ra szeretnék magyar nyelvet, nemesis letöltve, product kód is van, csak az nss beolvasáskor error ír? tud valaki segíteni?
-
törölt tag
Üdv!
NSS-el beírom a product code-ot , azt írja ready vagy done már nem emlékszem. Vissza olvasom és megint a régi van benne
-
somiz
újonc
Sziasztok!
A Nokia 7230-at, rm-604 szeretnék szoftverfrissíteni Phoenix-szel. A Navifirm nem jelenít meg letölthető szoftvereket produkt kód szerint. A meglévőt meg nem hajlandó elindítani. Valaki tud segíteni,hogy mi lett Nokiaval??
-
LarsR
tag
Zsír ez a topic
-
kispárduc
újonc
Üdv mindenkinek! Szeretnék segíteséget kérni Htc hero A6262-es telefonommal kapcsolatba! Olyan problémám van, hogy múlthéten frisseteni szerettem volna a rom-ot, és amikor befejezte a telepítést, akkor 110 error-t írti, azóta nem reagál semmire a telefon! Nem kapcsól be, nem veszi be az usb-t, amikor lenyomom a home+bekapcsoló gombokat, akkor négyet rezeg a telefon, és a kilyelző fekete marad! Azóta nemtudok semmit csinálni a telefonnal! Valamijen módzserrel nem lehet legalább annyira működésbe hozni a készüléket, hogy a számítógép felismerje, hogy új szoftvert lehessen rárakni? Előre is köszönömszépen, hogyha valaki tud nekem segíteni a probléma megoldásába
-
LarsR
tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e már valaki hasonlóval, de én is leírom bánatom, hátha valaki tud valami megoldást ajánlani nekem. Kidobni nem akarom (párszor már gondolkoztam rajta, hogy földhöz vágom..), szóval ezt a lehetőséget légyszíves ne írjátok
Nokia X6 16GB-os lassan 3.-ik éves. Jó aksiidővel és törésmentes állapotban. Igaz párszor már potyogott le innen-onnan, de bírja.Az a probléma lépett fel pár napja, hogy akartam hívást fogadni, de se a zöld gombra, se pedig a kijelzőn lévő hívásfogadásra sem reagált csak csörgött. Amikor csörgés közben feloldottam a bill. zárat akkor meg hívásvárakoztatásra tette a beérkező hívó felet. Amikor visszazártam csörgött tovább. Kikapcsoltam, vissza, de PIN-kódot nem tudtam beírni, nem érzékelte a kijelzőt. Hiába vettem ki az aksit is, nem változott semmit sem. Pár órán keresztül nem volt benne aksi, utána bekapcsoltam és működött minden, amíg le nem zárt a bill. zár. Hiába oldottam fel, a probléma ugyan az volt, kijelző nem reagált. Nagy nehezen sikerült rajta lefrissítenem a szoftvert. Ugyan azt amit kb 2 éve vagyamikor megjelent, de semmi nem változott. Azután csináltam rajta egy gyáribellításra visszaállítást. Akkor működött fél napig. Észrevettem, hogy kegyetlenül lassú! Keresgéltem az eredeti szoftverét, amivel még megvettem, de sehol nem találom, elég sok oldalt kiolvastam már a google könyvből pedig
Valaki valami linket tud nekem linkelni a régi szoftverekkel kapcsolatban? Vagy marad pendrivenak a telefon? Memóri nincs tele, se a C se pedig a D.
Köszi előre is! -
csak egy srá
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagyon nagy kérésem ! Azt szeretném megkérdezni, hogy ki tud nekem segíteni ? Egy Nokia e61-es telefonom van a Nokia PC Suite programmal akartam újratelepíteni a telefont és a 3. lépésnél azt írta, hogy (1.lépés) a készülék újra indítja magát (2. lépés) a készüléket ne kapcsolja ki és ne válassza le az usb eszközről mert előfordulhat hogy nem fog működni .... de ez így is volt hagytam had gondolkodjon magától csak az volt a baj, hogy telefon újraindulás közben elfelejtett bekapcsolni és azóta nem kapcsol be .
a képen tálható telefonon van egy led a bekapcsoló gombbal és hangszóróval párhuzamosan jól látható file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/nokia_e61_smart_phone.jpg
csak ez világít de mást nem csinál de kikapcsolni is csak úgy tudom ha az akumlátort ki veszem ... És ha valaki tud segíteni azonnal szóljon ....
e-mail cím: trubokirszz@freemail.hu
telefonszám :0620448131 -
zola1894
csendes tag
helló alcatel ot 995 ön hogy kell frissíteni a szoftvert ?
-
tundike8734
csendes tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem.
Ma frissítettem a szoftverjét a telefonomnak (Nokia 700) a rajta található szoftverfrissítés ikonnal, telepítette is meg minden s kiírta, hogy újraindítás szükséges a telefonomat kikapcsoltam s mikor beakartam kapcsolni akkor csak a Nokia feliratig jutott és lefagyott kikapcsolni nem lehet csak ha kiveszem belőle az aksit. Megnéztem, hogy a töltést érzékeli-e elindul és egy pittyenő hang után lefagy a Nokia felírat, mikor a gépemmel összekapcsolom akkor elindul pittyen egyet és s a Nokia felíratnál lefagy és a számítógép sem ismeri fel. Próbáltam kikapcsolni a gomb lenyomásával de nem reagált, próbáltam a kombinációkat amiket eddig találtam de nem segítette semmi. Mikor csak magában próbálom bekapcsolni akkor nem pittyen
Eddig is így frissítettem a készülék szoftverjét de nem volt vele gond ezidáig.Válaszokat/ tippeket előre is köszönöm.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami módszert arra, hogy az IMEI számot backupoljam? ROM telepítés után elveszett, de ha vissza teszem a gyári romot, akkor onnan még letudnám menteni valahogy. -
sanzi89
addikt
Nokia E52-es telefonomon lejárt a garancia, ezért a T-Mobile-os szoftver helyett szeretném feltenni a frisebb gyári szoftvert. Ehhez ugye át kell írni a product code-ot. Ugye itt a leírás az NSS - Nemesis Service SUITE használatához, aminek ez az első pontja:
Telepíted a NOKIA SOFTWARE UPDATER vagy a PC SUITE programok egyikét...
Nekem Nokia Suite program van fent a gépen a telefonhoz. Honnan tudnám leszedni a jó verziót a fent említett programokból?
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy Nokia 6500slide-on csináltam szoftverfrissítést, de közben megakadt, azóta ha bekapcsolom, kiírja, hogy Nokia és utána eltűnik minden, és töltést sem veszi, de amúgy aksi meg minden hardveresen jó benne. Nem tudom volt-e már erről szó korábban, nem tudtam végigolvasna azt a 600 valamennyi írást. Valakinek lenne ötlete, hogy mit csináljak vele, mi lehet a gondja? Szervizbe nem akarom vinni, mert van helyette másik, csak ez egy jó telefon és szeretnék bele életet lehelni.
-
dodoka0606
csendes tag
Sziasztok !!
Nekem van egy nokia N95 8gb és kellene nekem szoftver frissítés !!
Leszedtem már a pc suitot de nem talál friss softvert és egyáltalán nem találok sehol !
Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon szépen megköszönöm!! -
fniki11
csendes tag
Sziasztok! Nekem Samsung S8500 (Wave I) van, bekapcsolás után pár másodpercen belül lefagy...állítólag szoftvert kell rajta frissíteni...de nem tudok sem a Kies-ben belépni, sem pedig a telefon beállításaiba...vkinek van vmi ötlete/tapasztalata hogyan lehetne más módon a szoftvert frissíteni? Válaszotokat előre is köszönöm..!
Üdv: Niki -
Csabixxx
tag
Sziasztok!
Product kódot átírtam magyarra nss progival ,de a Nokia Software Updater nem tudja frissíteni a telefon softverét (Nokia 6630) azt írja a legújabb van és nem lehet újra írni mit hehet tenni mert így nem áll át a magyar nyelvre ?
Ha tud valaki tud segítsen köszönöm -
Tamango
csendes tag
sziasztok!
Nokia E52 szoftver frissítést szeretnék csinálni,de sehogy nem jön össze!
Nokia PC suite program telepítve de semmi változás!
köszi előre is!
-
leery
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nokia e63-hoz kéne magyar nyelv. Ha valaki tud segíteni pls pm-be.
köszi előre is -
CRYSTAL77
csendes tag
A gondom az, hogy SAMSUNG DIVA telefonom lefagyott, mit tehetek? Sim nélkül működik ami működhet nélküle, de sim-et tiltjacsaksegélyhívást engedélyez.
Mit tehetek?
-
badmad
senior tag
Sziasztok nokia JAF progihoz keresnék bővitményt nagyon fontos lenne mert így nem tudom kivélasztani a megfelelő RM számot.A neten lévő linkekről nem sikerül...légyszíves segítsen valaki nagyon fontos!
-
MasterMark
titán
Üdv
Sikerült elcseszni egy Nokia N97-et. Magyar menüt akartam rá, a kódot bemásoltam, írta hogy beírta és ok. Aztán a sowtware suit-al akartam frissíteni, de amikor újra kellet volna induljon csak ilyen színes csíkok jelennek meg rajta. Mit tudok most ezzel csinálni?szerk.: csak a számot másoltam a product key-hez, ez lehet gond?
-
hegyihege
csendes tag
Sziasztok srácok!
Minap itthon maszekba nekiálltam új szerzeményem egy x3-02 angol nyelvű készülék magyarításába. A telós boltba 3500 kértek volna. Áttúrtam a netet,Innen onnan olvasott és gyakorlati tapasztalatimat szeretném veletek megosztani.Lényeg hogy a készülékek rendelkeznek egy PRODUCT KEY szám sorozattal mely ugyan megtalálható a neten de azt senki se tudja melyik tartozik a magyarba szánt telókhoz. nekem csak a JAF program segítségével sikerült átírnom a product key kódot.Az NSS állandóan hibát jelzett úgyhogy meguntam és már kezdtem letenni a magyarításról amikor olvastam a JAF progiról.
Egy orosz oldalon talált kódtáblázatból ráérzésre keresgéltem illetve próbálkoztam úgy hogy beírtam az új prod kódot a telóba a JAF programmal majd frissítettem a telót Nokia Software Updater segítségével. Természetesen hosszas,sokszori friisítési próbálkozások után sikerült megtalálni a helyes kódot ezt osztom meg veletek..MAGYAR NYELVI PRODUCT KEY:
0598104 EURO_D WHITE LATIN
Ez a kód tuti mert jelenleg is ez fut a telómon. Lehet hogy valahol el lehet érni a magyar kódokat de én nem találtam pedig kerestem ezerrel.
Esetleg valakinek számít a szín eltérés az a logika szerint belemehet a mélységekbe mert természetesen vannak hasonló sőt azonos kódok más szín elnevezéssel de nem tudom mi lehet a különbség....Itt találtam a kódtáblát:
http://netbookapps.org/forum/index.php?PHPSESSID=a799c036721be3ec52cb3396849afca7&topic=546.msg791#msg791JAF programot innen szedtem..Fontos elolvasni és a program használatakor ki kell sajna kapcsolni a vírusirtót de én nem tapasztaltam maradandó károsodást...Mellesleg minden infó le van írva, megbízható én teszteltem..Csak regisztrálni kell de nem vészes...
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=22700
Remélem tudtam segíteni a kísérletező sorstársaimnak...
Sok sikert mindenkinek...Csátok -
GrandeP
addikt
Azé nem kellene 10 percenként beírni...
Otthon, ezt te már nem hozod helyre....
-
Szabolcs31
csendes tag
Sziasztok!6500-ás nokián szoftverfrissítést próbáltam csinálni de félbeszakadt valamiért.Ezek után ha bekapcsolom csak világít a telefon semmi több.Tud valaki segíteni?
-
manoarc
senior tag
válasz
Szabolcs31 #609 üzenetére
ebben az állapotában próbáltad már frissíteni ?
-
Szabolcs31
csendes tag
Sziasztok!6500 nokián szoftverfrissítést csináltam volna csak félbeszakadt.Nemtudom miért.Azóta bekapcsolom a telót és csak a sötét kép van.Tud valaki segíteni?
-
Szabolcs31
csendes tag
Sziasztok!Van egy olyan problémám,hogy szoftverfrissítés közben valamiért megszakadt a kapcsolat.Azóta csak a fekete képernyő mikor bekapcsolom és semmi más.6500 slide telóról lenne szó.Légyszi segítsen valaki
-
elistvan
őstag
hello!
Egy T-mobilos Nokia 2700 classicot sikerült frissítenem. RM-561-es feltettem egy szoftvert rá a 7.80-ast verziót (állítólag az e felettiek lassabbak) kikapcsoláskor telenor elköszönő képernyő jön be
. Pedig a netes szoftverlistában direkt t-mobile szoftver tetem fel. Lehet ezen valahogy javítani? Product kódot árírtam, ha jól emlékszem. És csehül jött be a telefon nyelve de a szoftverben benne volt a magyar is csak át kellett állítanom.
-
gpalko77
csendes tag
Sziasztok aki tudna segíteni nagyon megköszönném van egy c5-00 nokiam megváltoztattam a biztossági kódját amit elfelejtettem és most nem tudom használni aki tud rá módot hogy lehet feltörni szerviz nélkül kérem írja meg elöreis köszike!!
-
Gaben255
csendes tag
Sziasztok.Van nekem egy Nokia 5310 X-press music telefonom, és szoftvert szeretnék rajta frissíteni, de még nem csináltam ilyet.Valaki tud nekem ebben segíteni?? előre is köszi
))
-
Sztbeni
őstag
Nokia 701-en csináltam egy hard resetet, ami letörölte a gyári háttérképeket és pár gyári programot. Ha Nokia Suite-al újrarakom a szoftvert (Belle Fp1) az rendbehozza? Vagy phoenix kell?
-
Panzermeyer
tag
Sziasztok
Lehet rossz helyre írok, de nem szeretnék új topikot nyitni.
Van nekem egy HP notim Win7 ultimate-el, amire egy T-Mobile mobilnetet szeretnék tenni.
A gépen volt már vodafone-s mobilnet telepítve, illetve találtam egy web'n'walk szoftvert is, amiket töröltem.A probléma a következő: a stick behelyezésekor az F meghajtó, mint üres meghajtó jelenik meg, megnyitásakor pedig a "Helyezzen be egy lemezt a következőbe: (F)" hibaüzenetet kapom.
Az első megnyitási próba után az F meghajtó el is tűnik a sajátgépből, a lemezkezelésnél még látszik, de nem lehet semmit csinálni vele.Ez a T-mobile stick más gépben jól működik, illetve ebben a gépben más (telenoros) stick is gond nélkül indul.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
SpyK333
tag
válasz
cassius.clay #602 üzenetére
Hello!
Ha még esetleg nem sikerült megoldani.
Én Nokia E63-mal csináltam az itt leírtak szerint. Nekem ment rendesen nem volt gond semmivel.
De mielőtt belevágasz ne felejtsd el megkeresni az itthoni product kódot. -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
S.O.S szeretnék segítséget kérni!
Nokia E6-os készülékemet szeretném frissiteni Belle op. rendszerre. A Nokia pc suite nem talál frissitést, pedig mások már feltették innen. A készülék gsm boltból van, elméletileg gyárifüggetlen, de az is elképzelhető, hogy külföldi szolgáltatós volt és az a szolgáltató, amilyen függő volt eredetileg a készülék, még nem adta ki a Belle frissitést.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom átírni a készülék product code-ját a hun black változatra, hogy ezeket a frissitéseket kapja meg a jövőnben?
( Jelenlegi product code : 059H6F1) -
maxtom
csendes tag
Szia!
Sikerült megoldani a B2100 problémát?
Nekem ugyanez a gondom a Samsung New PC Studio-val. Frissíteném a szoftverét hátha megoldódik az alábbi problémám.A telefonnal az a gondom, hogy ha küldtem egy sms-t a visszaigazoló kézbesítési jelentés elött újraindul. Megpapom, hogy kézbesítve + mégy egy visszaigazolás, hogy függőben. Törlöm a kézbesítési jelentéseket majd össze-vissza behatárolhatatlan időnkét újraindul a telefonom és kapok egy függőben kézbesítési jelentést. Ezt addig csinálja amíg az üzenet érvényessége le nem telik. Remélem érthető?
Másik gond valószínű összefügg az előzővel, hogy csatlakozok a bluetooth headset-re és hívas kezdeményezéskor vagy bejövő hívaskor néha újraindul a telefon.
Újrainduláskor mindkét esetben nem kér PIN kódot a telefon, pedig be van állítva a PIN kód kérés (bekapcsoláskor kéri).
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest