- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Valaki használ otthonra terminál klienst? Ez a dolog érdekelne hogy is működik valójában, mennyire valósítható meg. Kínai piacos oldalakat böngészve láttam 50$ nagyságrendbe terminálokat aztán beötlött hogy vajon miként megy ez és talán jó lenne itthonra egy (költséghatékonyság). Van itthon tesóm gépe Win7el, az lenne a host gép én meg az user. Szinte csak netezek, néha kicsi játék.
Milyen szoftveres háttér áll egy ilyen rendszer mögött? Illetve tudnám -e arra használni amire szeretném? -
rolko
őstag
Sziasztok!
Azon gondolkodtam itt az éjszaka hogy lehet-e olyat csinálni hogy veszek egy hálózati adat tárolót és azon menne a letöltés, anélkül hogy menne a gépem. Meg lehet ezt valósítani? Meg hogy mennyen az MSN?Mert a hálózathoz nem nagyon értek
-
rolko
őstag
Hali mindenkinek!
Abszolút nem vagyok otthon ebben a hálózat témában, ezért kérnék egy kis segítséget. A téma az hogy van 2 asztali gép (egyiken XP, másikon Vista Ultimate) és egy noti (XP) itthon, routerrel vannak összekötve. A noti az wlan-ról veszi a netet. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy tudjak másolni a gépek között adatokat (film,játék,stb) ? -
rolko
őstag
Üdv!
Nos volna egy Ergenic Wireless Routerem (4port és egy wifi ). Simán kábellel van elosztva a net ( T-online "1Mbit"). Kb fél éve osztom vele a netet de eddig nem volt gond, de most kb egy hete jelentekezett a "porbléma" mert ha a másik gépen netezik valaki akkor Én nem tudok játszani mert iszonyatosan belaggolok. Eddig lehetett normálisan netezni és játszani de most nem lehetsőt ha a másikon simán neteznek belassul a letöltésem is
Mi lett vele?mod: hopp, pont egy hete van Striker Extreme lapom és azóta csinálja
valaminek lehet köze hozzá? ( azelőtt P5K Deluxe volt és semmi gond nem volt )
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest