- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Van egy Nokia E52-es telóm és az otthoni wifi routerrel rakoncátlankodik! Egy másik fórumon kérdezgettem róla, de sajnos elég magas levegős választ kaptam, szval én halandó nem igazán értem, akkor bemásolnám mi volt a bajom és milyen választ kaptam.
KÉRDÉSEM VOLT: ""Leszedtem ezt a youtubés nézőt a telóra. Annyi bajom van vele, hogy pl rámegyek egy viedeóra, megnyitom, majd a piros letöltés csík kb 20 mp-nél áll, megáll és hiába pausézom a videót, ennyi ott áll, majd ha odáig elér a nézése, akkor ugye buffering és áll áll áll és semmi!
wifis netet használok. Ez mi lehet?
Az összes videónál ez van, h ott megáll és nem tölt tovább, vagy kell vmi pluszt állítani a telben a wifi terén? Mert olyan mintha x adatmennyiség után megszakadna a net, vagy nemtom és idegesítő""VÁLASZT KAPTAM: ""Anno az N81-nél az segített, ha a tel stat.IP-t kapott, és betettem DMZ-be. Próba cseresznye.""
KÉRDÉSEM VOLT: ""Huhhh, ez nekem semmit sem mond, írd le picit részletesebben légyszi és picit halandóak számára érthetőbben, hogy ezt pontosan hol is tudom beállítani
""
VÁLASZT KAPTAM: ""Ezeket a Routeren kell beállítani, nem a telón.
-Statikus (állandó) IP-t adsz a telónak, Mac alapján.
-Ezt az IP-t beállítod a DMZ-ben.""Szóval ezt az uccsó választ nem igazán tudom megcsinálni.
A wifis routerem típusa: Gigabyte GN-Br01G-RH
Netem: Invitel ADSLElőre is köszönöm a segítőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest