- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
KilgoreTrout #138 üzenetére
A napelem annyiban lehet érdekes, hogy ha előző pályázatból "rittyent fel", akkor ebben ugyanaz az igénylő nem adhat be pályázatot..
Más: én azt nem találtam meg sehol, hogy ha végül nem jönne össze a 30%-os megtakarítás, vagy annak igazolását nem fogadná el valamilyen okból a hatóság (pl. most írok valamit.. nem támogatott ablak fajtára költöttél), akkor végül a bank általi előfinanszírozás (összeg kikérés a vállalkozó számlájára) után összegyűjtött teljes hitel összeg milyen kamattal fog ketyegni?
(A Felhívás a (valami ilyesmi nevű) "Felhasználói Rend"-re mutogat a kérdésben, a Rend meg vissza a Felhívásra?!
)
Ha valaki megtalálja, megírná a forrást, tehát, hogy minek a hányadik oldaláról idéz? Köszönöm.
-
asdf_
veterán
válasz
KilgoreTrout #138 üzenetére
Van a jelenlegi éves fogyasztásod, amit fűtésre és melegvízre fordítasz. Ezt, a meglévőt kell csökkenteni 30%-kal. Én legalábbis nem tudom másképp értelmezni (így annak jelentőségét sem látom, hogy miért számítana, hogy van-e napelemed vagy sincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 22kW APP smart elektromos autó töltő 2év gari
- ÚJ LaserPecker 2 Suit version gravírozó gép LP2-S számla, 2év gari
- Herman Miller Aeron Remastered C, teljesen felszerelt modell
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest