- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
Reklamáld meg, valószínűleg valaki nem volt elég körültekintő és a díjmenes folyamat helyett, fizetősre állította, de hogy ez a backoffice vagy az ügyintéző azt sose tudjuk meg.
Vagy esetleg beterhelik a díjat és utólag írják jóvá, de inkább legyen nyoma a reklamációnak.
-
-
-
viktorhu
veterán
Én a push üzenetek miatt használom ezt, az sms-eket le is mondtam. Az engedélykérések is ebben megérkeznek, a régiben fél óra késéssel nekem, meg a webes belépéshez se kell qr kódot fotózni, csak jóváhagyni az alkalmazásban. A csoportos beszedést / rendszeres utalást meg a régiben kezelem, ha összetettebb dolgokat szeretnék vele művelni, az alap hétköznapi funkciókhoz viszont barátságosabbnak tűnik az új felület.
-
Madwe
nagyúr
Az új egyelőre teszt jelleggel futott, holnaptól éles lesz, új mobil app netes felület stb.
a régit fokozatosan ki szeretnék vezetni 2022ig, idén valszeg még marad.
aki a régiben pl kért sms értesítést annak nem lesz nagy a drágulás (hiszen havi 300huf volt kb az opció pl s,art csomagban, újban 500 huf ami egyebek mellett push értesítéssel ezt kiváltja) de pl aki ezt nem igényelte azzal nem tudom mi lesz 2022ben... azért csak lesz vmi ingyenes opció, fura lenne ha minden csomag fizetős lenne... -
namenlos
tag
Ha be van állítva a munkáltatód, akkor az alábbi hirdetményekben található kedvezményeket lehet elérni. Nekem pl. díjmentes a szlavezetés és a direkt, ill. havonta 100 ezer forintig ingyenesen utalhatok. Plusz ha megvan az évi 600 ezres forgalom, akkor a kártya is - amit nem nehéz teljesíteni, ha alapvetően kártyával vásárolsz.
OTP Munkavállalói ajánlat: [link]
-
Az csak ajánlás szerintem is. A 35 év annyiból számít, hogy a kedvezményhez mennyi jövedelem kell.
"A kedvezményes számlavezetési díj feltétele: A havi vizsgálatot megelőző 4 hónapból (havi zárlati napot megelőző negyedik hónap 16-a és a havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább 2 hónapban havonta (a) a mindenkori minimálbérnek megfelelő jövedelem Smart főszámlára és/vagy Smart Devizaszámlára (deviza vételi árfolyamon számítva) érkezése, amennyiben a számlatulajdonos még nem töltötte be a 35. életévét (b) 150.000 Ft összegű jövedelem Smart főszámlára és/vagy Smart Devizaszámlára (deviza vételi árfolyamon számítva) történő érkezése, amennyiben a számlatulajdonos betöltötte a 35. életévét. Amennyiben nem teljesülnek a kedvezményes számlavezetéshez szükséges feltételek, akkor a normál számlavezetési díj kerül felszámításra." -
Peter.70
addikt
[Smart számla csomag] én ezt ajánlanám, ha nincsenek speciális igényeid
Az utalás internetes felületen 0,2%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest