- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEXTERke
tag
válasz
Mercutio_ #19433 üzenetére
Sokra sajnos nem mesz vele.. legutobb kb. 8 oran keresztul nem mukodott ez a fos, ennyit birtak belole elismerni:
"Az internetes fizetési és engedélyezési folyamat több szereplős, ezért a sikertelenséget okozhatja a bankunknál, a felhasználónál, a kereskedőnél, illetve a partnerbanknál felmerülő technikai, internetkapcsolati vagy kommunikációs hiba is. Mindazonáltal 2025. február 7-én két egymástól független hiba miatt 7 óra 30 perc és 8 óra 30 perc között 60 perces szolgáltatás kiesés, 17 óra 10 és 17 óra 15 perc között 5 perces szolgáltatás kiesés volt tapasztalható melyért szíves elnézését kérjük. "
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Mercutio_ #19423 üzenetére
Három dolgot vegyél figyelembe:
1. A SEPA utalás nem azonnali, és az árfolyam nem a megbízás adásakor érvényes árfolyam lesz (jelenlegi EUR közép: 11:55 - 400,07), hanem az akkor érvényes árfolyam, amikor a bank ténylegesen elindítja az utalást (órákkal későbbi).
2. Ne centizd ki a 600 ezret, mert ha véletlenül drágul az euró várakozás közben, ami miatt a 600 ezer fölé mész, akkor a teljes összegre a deviza eladásit számolja, nem a közepet:
"Amennyiben egy tranzakció összegével, az összesített tranzakció összeg a csomaghoz meghatározott havi limitnél nagyobb lesz az adott hónapban, akkor az utolsó devizautalás tranzakció a lakossági bankszámlák árfolyam-alkalmazásáról szóló Hirdetményben meghatározott ... normál árfolyamon kerül teljesítésre, a havi limit összegét nem csökkentve."
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Arfolyam_kedvezmenyes_szamlacsomaghoz_H_20250101.pdf
3. Nem tudom, most így működik-e, de régebben az OTP nem hitte el, hogy valóban SEPA utalást fog végrehajtani, ezért a SWIFT utalás minimum díját zárolja (jelenleg 4775 forint, ha jól látom), aztán ha sikerül a SEPA utalás, akkor a különbözetet visszaadja.
-
DEXTERke
tag
válasz
Mercutio_ #19427 üzenetére
Egy csomo mindenkinek failed 3ds challenge van most revoluttal. Nekem is. Napokkal ezelott is ez volt. Masoknak is... Hetek ota van ez igy veletlenszeruen...
Mivel tulzottan "keveseket" erint a problema, igy kb. nem erdekli az otp-t, hogy mi miert tortenik (meg ugy altalaban sem).
-
axioma
veterán
válasz
Mercutio_ #14231 üzenetére
A 90 nap elvben kobe vesett. Ha akarod otthon megkeresem nalunk a ket idopontot (felmondas alltam fenntartassal es penz megerkezese, tavaly ilyentajt).
A kifizetes varhato osszege az ami naluk lesz aznap, valoszinuleg a tortevi alltamot majd kesobb kuldik es/vagy valami dijtetel van (tullap, ilyesmi) - en nem neztem forintra, hogy oszinte legyek, orultem hogy tulvagyunk rajta (nekunk nem is 20e-re volt kotve hanem 5e-re, osszevissza szamoltak a salatatorveny utan az alltamot). -
törölt tag
válasz
Mercutio_ #14153 üzenetére
Olyan applikációja is van mint a Simple? (1-2 hasonló funkció pl jegyvásárlás busz, vonat, helyi járat részben KHnál is van, mobilbank appban. A Simple ennél többet tud és nem egyenlő a mobilbankkal az külön app nem? )
Fizetési rendszere több banknak is lesz, MVMnél Cib felület jön be, megint másik társaságnál megint más Bank felülete ez nem ugyan az. Terminált is üzemeltet több bank, ha megnézed a nyugtát ott van, hogy elszámoló bank, OTP, KH stb.
-
-
válasz
Mercutio_ #13159 üzenetére
Olyan oldalt(WebShop-t) egyből dobom, ami nem az OTP fizetési oldalára/Simple-re irányít, hanem "saját" felületet használ. Ilyenkor likvidálom a fizetést, nem adok meg kártyaadatokat.
Ha az OTP-re/Simple-re dob, akkor igen. Csak az a "furi", hogy egy olyan WebShop, ahol előtte sosem vásároltam (semmilyen formában, nemhogy kártyás fizetés), simán veszi le a pénzemet úgy, hogy semmi megerősítést nem kapok a telóra (SMS/PUSH)Ezért nem értem, hogy akkor mi a fax az értelme a 3D Secure-nak, meg 2FA-nak és társainak...
-
-
dptrsk
addikt
-
-
Rison77
senior tag
válasz
Mercutio_ #8417 üzenetére
Cirka 1 óra alatt ma sikerült elintéznem, tegnap valami országos gebasz volt a rendszerrel... Most nekiállok újraaktiválni a direkt-et, beírom az új azonosítót számlaszámot, az ideiglenes jelszót, küldi az sms-t, beírom a kódot, nem jó.... megnézem még egyszer beírom, nem jó.... Oké, vissza az egész elölről. Beírok mindent, jön az sms, beírom a kódot nem jó... 3 próbálkozás 24 órára tiltva a cucc
. Próbálnám felhívni a ügyfélszolgálatot, számla utolsó 10 számjegyet kér + telekódot ami alapértelmezetten a számla utolsó 3 számjegye, beütöm, megköszöni majd, ugyanúgy kéri.... 3x próbáltam semmi... Úgyhogy holnap lesz még egy köröm..
-
-
blg
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest