Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
concret_hp #211 üzenetére
nemröhög! szegény lantos csabát is azért küldték el júniusban, vagy mikor, mert nem emelt árat
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
concret_hp #202 üzenetére
sztem a fizetés ingyenes mindenhol, csak a kp felvétel borsos nagyon
pl ha itthon kreditkártyával veszel fel pénzt 100e-et az 3000ftodba kerül(az egyik banknál)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
concret_hp #174 üzenetére
4 másik bank (citi, raiffeisen, k&h + takarékszövetkezet) ilyen ajanlatatait neztem at elotte, es emellett dontottem, mert ez volt a legelonyosebb.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #171 üzenetére
A terhes nős reklámra gondolsz, vagy azóta van újabb is?
Megjegyzem hogy az otp név annyira benne van a köztudatban, hogy mindig lesznek új ügyfeleik, viszont aki picit tovább lát az orránál, annak nem tart sokból ugyanannyi pénzért jobb szolgáltatást vagy kevesebbért ugyanazt nyújtó bankot találni.
-
Ariadne
őstag
válasz
concret_hp #66 üzenetére
Csatlakozom, ugyanígy tettem, tapasztalatom pont ugyanez.
És frankó a megtakarítási számlájuk kisebb gyűjtögetésekhez.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #66 üzenetére
csak van aki már olyan vén, hogy elmúlt 26...
én pl. már egy nappal... -
bbazsy
őstag
válasz
concret_hp #45 üzenetére
a ''valami buzulás'' az mit takar ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest