- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
kicsitomi88 #177 üzenetére
normális bankoknál az ország bármely automatájából vehetsz ki pénzt havonta 1-2 alkalommal ingyen
a cibes diákcuccom, havi 25ft-be fáj -
adalbert1
veterán
válasz
kicsitomi88 #177 üzenetére
Mondjuk maga a számlacsomag mellé nem kötelező dombornyomottat kérni, lehet szerintem sima visa electront vagy mastercardot is kérni, azokat meg a legtöbb automata elfogadja, sőt kisebb a havidíjuk is. Nekem is csak a netes használat miatt kellett a classic. Viszont a 3 kp. felvét bármelyik bank ATM-éből ingyenes.
Én se csak bp.-n töltöm az időmet, a raiffeisen mellett még gondolkoztam a ciben is, viszont az azért esett ki, mert ha nagyritkán otthon vagyok Szentesen és valami olyan dolgom lenne amit nem tudok neten elintézni velük, akkor be tudjak menni a fiókjukba. -
adalbert1
veterán
válasz
kicsitomi88 #173 üzenetére
Akkor neked ilyened van?
Nekem ilyen volt , szintén diákkori örökség, de mivel lassan már végzek, ill. kinövök a korhatárból (vagy 24, vagy 26 év?), így most váltottam ilyenre . Igaz hogy ennek kártyadíjjal együtt ~882 Ft a havidíja, de 3 kp. felvét ingyenes bármely automatából havonta, ingyenes sms küldés, ingyenes netes átutalás, ingyenes alszámla lehetőség, netes vásárlásra is lehet használni, stb... Eddig csak ajánlani tudom.
Persze havidíjban nem versenyezhet egyik diák csomaggal sem, de szolgáltatások terén azért van mit felmutatnia. -
concret_hp
addikt
válasz
kicsitomi88 #173 üzenetére
na az ilyenekről beszélt a kollega, 1el előtted
-
tkazmer
addikt
válasz
kicsitomi88 #168 üzenetére
az otpdirekt szerződésedben benne kell, hogy legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest