- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
válasz
papi77 #12683 üzenetére
Hogyne lehetne, le lett írva, hogy CB-t kell indítani
Kártyatársasági szabályok vonatkoznak minden kártyaelfogadóra, szóval rájuk is
Írd le nekik mi történt, csatold a rendelés visszaigazolását, a szállítási határidőt kiemelve, hogy nem teljesítették, azt is, hogy az eladót nem sikerült elérni (küldött maileket vagy üzeneteket csatold), ilyen esetben a kereskedőnek kell igazolnia, hogy Te átvetted a termékét
Főleg, hogy simplepay-es a kereskedő (OTP az elfogadó bank is), ezt gondolom házon belül el tudják intézni, még a kártyatársaságot sem kell bevonni, gyorsabb és olcsóbb a megoldás
A fiókban egyszerűen nem akartak veled foglalkozni, lepattintottak
OTP oldala -
Asycid
tag
válasz
papi77 #12569 üzenetére
Hogy húzza le magát a wc-n az egész OTP... ha nem lenne náluk hitelem már rég léptem volna. Eleve felháborító szerintem, hogy a Google Walletet sem tamogatja a szerencsétlen rendszerük... Direkt ez volt az egyik feltételem most, hogy vettem új telefont, hogy legyen benne NFC, hogy fizethessek vele. Erre az OTP szivat ahol ér...
A választ köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest