- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én 8 óra játékidő után untam meg. Már mindenem meg volt, minden raktáram teli lett alapanyaggal, lényegében bármikor újra felhúzhatok még egy bázist máshol minden vacakkal. Viszont kiveszett a motiváció. Nincs tovább cél.
Már jártam az űrben és vagy 3-4 kilometer is elkószáltam, nem találtam olyan lényt ami kihívást jelentene.A bázisom körbe van téve ágyúval így semmi nem tud támadni. Minden járműből van egy leparkolva... szóval elértem a fejlesztés és építkezés végére. Állítólag ez jobb mint a no-mans-sky. Hát abba 20 óra után utam bele, ez meg csak 8-at bírt. Oké hogy early access de hacsak nem raknak bele küldetésrendszert akkor ugyan arra a sorsra fog jutni mint a NMS: egy idő után nem lesz értelme a "végtelent járni".
Viszont bug az van bőven:
- Droidok beakadnak épületrészekbe és onnantól kezdve haszontalanok. Pedig nem jött volna rosszul ha az elején nem nekem kell javítanom mindent, hanem valóban működik a "patrol and repair" funkció.
- Bázis falán keresztül is képesek megtámadni a lények és szintén képesek beleakadni a falakba. Aztán győzheted lelőni őket.
- A MAP kütyü lényegében haszontalan. Ha legalább látszanának rajta a felfedezett ásványlelőhelyek..stb. Egy sci-fi játék de nincs GPS szerűség sem scanner sem semmi ilyesmi. Oké le lehet rakni beacon-öket de az édes kevés, mert azok sem látszanak a MAP-en csak ha kijelölöd őket mutatja az irányukat... hát ez lófing.Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle mert csak úgy mint a NMS esetén van benne lehetőség dögivel csak ki kellene aknázni. Nekem mondjuk megérte azt a 3 ezer forintot akcióban hogy 8 órát elvoltam vele. Bár a 4500 forintos Just Cause 3-al már 26 óránál tartok és csak most jutottam el odáig hogy elkezdtem a küldetéseket. Pedig ott se végtelen univerzum se korlátlan lehetőségek nincsenek... csak célok amiket el lehet érni... ez hiányzik a fent nevezett két játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest