- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én 8 óra játékidő után untam meg. Már mindenem meg volt, minden raktáram teli lett alapanyaggal, lényegében bármikor újra felhúzhatok még egy bázist máshol minden vacakkal. Viszont kiveszett a motiváció. Nincs tovább cél.
Már jártam az űrben és vagy 3-4 kilometer is elkószáltam, nem találtam olyan lényt ami kihívást jelentene.A bázisom körbe van téve ágyúval így semmi nem tud támadni. Minden járműből van egy leparkolva... szóval elértem a fejlesztés és építkezés végére. Állítólag ez jobb mint a no-mans-sky. Hát abba 20 óra után utam bele, ez meg csak 8-at bírt. Oké hogy early access de hacsak nem raknak bele küldetésrendszert akkor ugyan arra a sorsra fog jutni mint a NMS: egy idő után nem lesz értelme a "végtelent járni".
Viszont bug az van bőven:
- Droidok beakadnak épületrészekbe és onnantól kezdve haszontalanok. Pedig nem jött volna rosszul ha az elején nem nekem kell javítanom mindent, hanem valóban működik a "patrol and repair" funkció.
- Bázis falán keresztül is képesek megtámadni a lények és szintén képesek beleakadni a falakba. Aztán győzheted lelőni őket.
- A MAP kütyü lényegében haszontalan. Ha legalább látszanának rajta a felfedezett ásványlelőhelyek..stb. Egy sci-fi játék de nincs GPS szerűség sem scanner sem semmi ilyesmi. Oké le lehet rakni beacon-öket de az édes kevés, mert azok sem látszanak a MAP-en csak ha kijelölöd őket mutatja az irányukat... hát ez lófing.Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle mert csak úgy mint a NMS esetén van benne lehetőség dögivel csak ki kellene aknázni. Nekem mondjuk megérte azt a 3 ezer forintot akcióban hogy 8 órát elvoltam vele. Bár a 4500 forintos Just Cause 3-al már 26 óránál tartok és csak most jutottam el odáig hogy elkezdtem a küldetéseket. Pedig ott se végtelen univerzum se korlátlan lehetőségek nincsenek... csak célok amiket el lehet érni... ez hiányzik a fent nevezett két játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- E-book zenészeknek
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest