Új hozzászólás Aktív témák

• Bandi821

tag

Sziasztok, én még lelkesen tolom a játékot, de még arra nem jöttem rá, hogy bizonyos alkatrészeket, amiket felújításhoz kér, hogyan tudok legyártani, mert a craftolási opciók között nem jelenik meg. Van pl. az kis kohó, ahol alapanygból üveget, különböző ötvözeteket lehet gyártani, de amit a legtöbbet kér a játék, a gunmetal nem jelenik meg a listán. A kohót és az asztalt is felupgradeltem már, mi kéne ahhoz, hogy a maradék recepteket megkapjam. Válaszokat előre is köszönöm. Üdv. B.

• MichaelSD

őstag

válasz Romvr #4 üzenetére

Mid-week madnessen -40%-ért megvehető. Szerintem 15 Eurot megér. Még mindig kicsit grindelős, de haladnak.

• Romvr

őstag

válasz Sanyaaa26 #3 üzenetére

Én 8 óra játékidő után untam meg. Már mindenem meg volt, minden raktáram teli lett alapanyaggal, lényegében bármikor újra felhúzhatok még egy bázist máshol minden vacakkal. Viszont kiveszett a motiváció. Nincs tovább cél.

Már jártam az űrben és vagy 3-4 kilometer is elkószáltam, nem találtam olyan lényt ami kihívást jelentene.A bázisom körbe van téve ágyúval így semmi nem tud támadni. Minden járműből van egy leparkolva... szóval elértem a fejlesztés és építkezés végére. Állítólag ez jobb mint a no-mans-sky. Hát abba 20 óra után utam bele, ez meg csak 8-at bírt. Oké hogy early access de hacsak nem raknak bele küldetésrendszert akkor ugyan arra a sorsra fog jutni mint a NMS: egy idő után nem lesz értelme a "végtelent járni".

Viszont bug az van bőven:
    - Droidok beakadnak épületrészekbe és onnantól kezdve haszontalanok. Pedig nem jött volna rosszul ha az elején nem nekem kell javítanom mindent, hanem valóban működik a "patrol and repair" funkció.
    - Bázis falán keresztül is képesek megtámadni a lények és szintén képesek beleakadni a falakba. Aztán győzheted lelőni őket.
    - A MAP kütyü lényegében haszontalan. Ha legalább látszanának rajta a felfedezett ásványlelőhelyek..stb. Egy sci-fi játék de nincs GPS szerűség sem scanner sem semmi ilyesmi. Oké le lehet rakni beacon-öket de az édes kevés, mert azok sem látszanak a MAP-en csak ha kijelölöd őket mutatja az irányukat... hát ez lófing.

Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle mert csak úgy mint a NMS esetén van benne lehetőség dögivel csak ki kellene aknázni. Nekem mondjuk megérte azt a 3 ezer forintot akcióban hogy 8 órát elvoltam vele. Bár a 4500 forintos Just Cause 3-al már 26 óránál tartok és csak most jutottam el odáig hogy elkezdtem a küldetéseket. Pedig ott se végtelen univerzum se korlátlan lehetőségek nincsenek... csak célok amiket el lehet érni... ez hiányzik a fent nevezett két játékból.

• Sanyaaa26

aktív tag

válasz Romvr #2 üzenetére

Nem lenne rossz játék, de igen hamar kimerül, 2 óra alatt fel lehet húzni minden létesítményt.
    Túl könnyű, nem beszélve arról mikor elhagyom a bolygót, kiszállok az űrhajóból, és szétesik minden, ez volt az utolsó early access game amit megvettem.

• Romvr

őstag

No ma bedőltem én is a játéknak és megvettem steam-en az early access-t.
    Eddigi tapasztalataim így 80 perc után a Single Player verzióval:
    - Túlélő játék, de ha elhagyom a sátrat akkor percenként csapnak le rám a mindenféle rémek amik összetörik a sisakom és elfogy a levegőm. Így viszont rohadt nehéz alapanyagot gyűjteni, mert nem mehetek túl messze.
    Eddig három olyan tényezővel találkoztam ami halálos: Óriás féreg (instant kill). Ragadozók (vagy 5 féle), Meteorzápor (de ez legalább ad alapanyagot)

- Nem túl egyértelmű hogy mihez mi kell vagy mi mire való. Vagy 30 perc hit-and-run után jöttem rá hogy van kohó, amiben házépítéses anyagokon kívül még mást is lehet készíteni. Olyan eszközöket amivel új "base material"-t lehet szerezni.

- A cipőfúvókák jópofák csak ilyen limitált funkcionalitással lényegében 3 perc után rájössz hogy nincs sok értelmük. Ha 1-2 percig tudnék lebegni bennük az jó lenne. De az 1 másodperces "ugrás" az kicsit gáz.

- A karabélyt hamar kukázhatod, mert percenként kell visszaverni a támadást, viszont lőszer csak adott mennyiség van. Az alap újratöltődős pisztoly meg igazából halottnak a csók. Jó kapaszkodni bele, de négyszer megöl a legegyszerűbb ellenség is mire lelövöd vele. Van még valami kard szerűség is de azt még nem próbáltam, csak láttam a kohóban hogy lehet készíteni.

- Normális térkép, vagy mini radar nélkül vaktában bolyongás az egész. Azért sem lehet nagyon felfedezni mert aztán nehéz visszatalálni a bázisra. Bár lehet csak én nem jöttem rá még ezekre... ez is bizonyítja hogy nem egyértelműek még benne a dolgok.

- Az időjárás az esősről a szelesre. A szelesről a szárazta, a szárazról a ködösre 80 perc alatt nagyjából 50 alkalommal változott. Igaz van a mondás hogy az időjárás változékony de ez azért kicsit sok volt nekem.

A grafika viszont tetszetős és a hangok is magával ragadóak. Adok neki esélyt mert van benne lehetőség dögivel és mint SURVIVAL játék megállja a helyét, de úgy vélem kicsit átestek a ló túloldalára... főleg hogy mindent minimumra állítottam az erőforrásokat pedig maximumra... tehát ultra-easy fokozaton játszottam mégis 80 perc alatt nem jutottam 200 méternél távolabb az ugrálóváramtól (felfújható sátor).

• Sanyaaa26

aktív tag

A(z) Osiris: New Dawn című, Akció játékot a Fenix Fire Entertainment fejlesztette és a Fenix Fire Entertainment adta ki 2016. szeptember 28. időpontban.

A történet szerint az emberiség 2046-ban már képes a fénysebességet megközelíteni, így elindult a csillagközi kolonizálás. Két frakció ténykedik ezen a téren: az ENSZ és a kalózokra hajazó Outlanders, azaz a kívülállók csapata. Mindenki célja elérni a Gliese 581-rendszerbe, ahol új kolóniát alkothatunk. Mi a második hullámmal indulunk, de űrhajónk meghibásodik és lezuhan. Túlélőként a feladatunk lakhatóvá tenni kényszerűségből választott új otthonunkat. Ehhez bázist kell építenünk, azt felfejlesztenünk és kibővítenünk, végül megépíthetjük saját hajónkat, amivel megindulhat a távolabbi bolygók felfedezése – de csak egy naprendszeré, a Fenix Fire nem akar egy egész galaxist a kezünkbe adni.

Persze a bolygó nem lakatlan, idegen állatok és intelligens lények is lakják, akik taktikázva próbálnak meg levadászni minket – a készítők a Jurassic Parkban látott Velociraptorokhoz hasonlították őket, amik közül egy támadott, a többi bekerítette a prédát. Emellett a többi játékos, azaz az ellenoldal támadásaitól is meg kell védenünk magunkat.

Hivatalos oldal

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés