Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Az ilyen "nyomozzuk, ki, hol a csalás" dolgok engem is érdekelnek, de én abszolút nem vagyok jártas a fizikában (sőt!), úgyhogy nem mondok magára a videóra inkább semmit
A legérdekesebb YouTube komment ez volt:
Good video, however that's not free energy, you had to initiate the spin, transferring energy from your finger to the spinner, then the magnets maintain that energy.
Azaz az ujjával kellett elindítania a videóban a csókának, aztán a mágneseknek fenn kellett tartania azt a mozgási energiát, erre alapozva azt mondja a kommentelő, hogy ez így nem örökmozgó... De mondom, én nem értek hozzá, lehet, hogy nem jól gondolkodik.
Nekem a kedvencem a témában amúgy a Museum of Unworkable Devices oldal, ahol rengeteg tökjó örökmozgó van felvázolva, aztán meg lehet nézni a részletes fizikai kifejtést, hogy valójában miért nem működnak
-
Trabecan
tag
Sziasztok !
Nem találtam ilyen témát, ezért nyitottamRögtön az elején szeretném tisztázni, hogy örökmozgó, mint olyan, a jelen tudomány szerint NINCS ! Ezt én is aláírom
Nem akarom a fő tételeket, sem a fizikát "kiforgatni" sarkaiból, de találtam pár videót a youtube-on, ami megfogta a fantáziámat. Rögtö hozzátenném, hogy a videók 95 %-a a csalás kategória, (pl. a látható képen kívül, egy irányított ventillátorral "megfújja" a pörgettyűt stb.) de találtam párat, ahol nem jöttem rá a csalásra és ezt szeretném veletek megosztani , beszélgetni róla, hátha ezek nem csalások... Csak olyanok írjanak ide, akik nem teljesen szkeptikusak az "örökmozgók"-kal kapcsolataban. Köszönöm.
Mindjárt egy egyszerű kis videóval kezdeném. Itt a linkje : [link]
Erről szeretném a véleményeteket kikérni, hozzátéve, hogy a ledes-motoros része nem érdekel, csak a "CD" korong ilyentén való folyamatos megforgása érdekel : lehetséges-e ez ? ( Aki csak a "lényeget" szeretné látni, az kb. 8:30-tól nézze meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest