- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Az ilyen "nyomozzuk, ki, hol a csalás" dolgok engem is érdekelnek, de én abszolút nem vagyok jártas a fizikában (sőt!), úgyhogy nem mondok magára a videóra inkább semmit
A legérdekesebb YouTube komment ez volt:
Good video, however that's not free energy, you had to initiate the spin, transferring energy from your finger to the spinner, then the magnets maintain that energy.
Azaz az ujjával kellett elindítania a videóban a csókának, aztán a mágneseknek fenn kellett tartania azt a mozgási energiát, erre alapozva azt mondja a kommentelő, hogy ez így nem örökmozgó... De mondom, én nem értek hozzá, lehet, hogy nem jól gondolkodik.
Nekem a kedvencem a témában amúgy a Museum of Unworkable Devices oldal, ahol rengeteg tökjó örökmozgó van felvázolva, aztán meg lehet nézni a részletes fizikai kifejtést, hogy valójában miért nem működnak
-
Trabecan
tag
Sziasztok !
Nem találtam ilyen témát, ezért nyitottamRögtön az elején szeretném tisztázni, hogy örökmozgó, mint olyan, a jelen tudomány szerint NINCS ! Ezt én is aláírom
Nem akarom a fő tételeket, sem a fizikát "kiforgatni" sarkaiból, de találtam pár videót a youtube-on, ami megfogta a fantáziámat. Rögtö hozzátenném, hogy a videók 95 %-a a csalás kategória, (pl. a látható képen kívül, egy irányított ventillátorral "megfújja" a pörgettyűt stb.) de találtam párat, ahol nem jöttem rá a csalásra és ezt szeretném veletek megosztani , beszélgetni róla, hátha ezek nem csalások... Csak olyanok írjanak ide, akik nem teljesen szkeptikusak az "örökmozgók"-kal kapcsolataban. Köszönöm.
Mindjárt egy egyszerű kis videóval kezdeném. Itt a linkje : [link]
Erről szeretném a véleményeteket kikérni, hozzátéve, hogy a ledes-motoros része nem érdekel, csak a "CD" korong ilyentén való folyamatos megforgása érdekel : lehetséges-e ez ? ( Aki csak a "lényeget" szeretné látni, az kb. 8:30-tól nézze meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces videók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest