Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm

-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Néztem ilyen visszahívós izét de az ingyen van, ha megadom nekik a számom?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, évekkel ezelőtt megvettem a Crysis Warhead-et és ma eszembe jutott hogy aktiválhatnám Originen, de nem engedi.
EA Value Games-es kiadás, narancs színű doboz, így néz ki:
Hogyan tudnám aktiválni?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Szerintetek kitilthatnak Originről azért mert őszi szünetben 2 naponta regelek egy új accountot hogy legyen free Titanfall-om?

(A fő accountomat nem szeretném elveszíteni) -
AeSDé Team
őstag
Ezt a megoldást inkább kihagynám, ennyi óra után nem akarom újra kezdeni az egész játékot. Köszönöm a segítséget

-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy ha már egyszer kijátszottam egy játék Game Time idejét, és az adott játék újra bekerül a programba akkor nem tudok vele újra játszani?
Tavasszal volt 2 nap Titanfall, azóta legalább 2x újra volt de egyik alkalommal sem tudtam játszani vele.
Nyáron volt 1 hétig ingyenes a BF4, azt is lejátszottam és most hiába ingyenes újra, csak a "Különleges ajánlat megtekintése" feliratot látom.Ezt szándékosan intézte így az EA vagy van rá megoldás?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Ja elég beraknod a játékaid közé, ha úgy tartja kedved akkor karácsonykor is játszhatsz vele

-
AeSDé Team
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, de meddig van lehetőségem elindítani? Ha én most letöltöm, de két hét múlva indítom el akkor is elkezdi számolni, vagy kiírja nekem hogy már lejárt az akció? Majd linkelnétek azt a "számlát" ahol ezt leírják pontosan?
A lehető legtovább szeretném húzni, mert kb. még 1 hétig nincs sok szabadidőm, utána viszont órákat tudnék vele játszani. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! A Game Time pontosan hogyan számolja az időt? Ha én egy hét múlva indítom el akkor onnan lesz az 1 hetem? És ha 2 hét múlva? Most nagyon nem érek rá BF4-ezni, de később lesz olyan időszak amikor tengernyi időm lenne rá.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, van már megoldás arra hogy a Windows újratelepítése után ne kelljen újra letölteni mindent? Könyvtár megvan, játékok is megvannak, és hiába állítom be ugyan azt alapértelmezettnek, mégsem jön rá hogy már le vannak töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest