Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod! Nem nagyon értem én ám mi az a telepítési korlát para és mizéria, ha normál uninstallal olyan mint ha nem történt volna telepítés
Ez esetben azt sem nagyon értem, minek a EA De-Authorization Management Tool. Talán annak, hogy ha nem a jelenlegi pécédre akarod újra pakolni, vagy / és nem a jelenlegi Origin (EA, stb.) fiókodba 
Szépen kérek egy hozzáértőt, magyarázza ezt el nekem, mert a fórumban és guglin történő keresgélés alapján olvasottak csak összezavartak.Crysis2-nél megtaláltam a bin32 mappában az activation.exe-t, 5/5, bár soha nem uninstalláltam. És most jön, amit szintén nem értek: a steames Crysis esetén nincs ilyen sehol. Ha lefuttatom a EA De-Authorization Management Tool-t, ezt írja ki: "ERROR: This computer is not currently authorized for any EA products so there is nothing to de-authorize. For assistance, please contact EA Customer Support" Polonic fórumlakó társamnak köszönve: "ez a gép nincs aktiválva semmi ea produktum számára, ezért nincs is mit deaktiválni. Segítségért lépj kapcsolatba az ea támogatással"
Viszont a Crysis2 ugye eleve Origines, a Crysist és Warhaed-et steamen vásároltam, ennek ellenére az Origin ismeri őket (lehet anno ezt már én mókuskodtam össze valahogy):
Igaz az Origin Crysisben nem naprakész, mert ma játszottam a steamen:Tök össze vagyok zavarodva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alkoholista nevelde
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez esetben azt sem nagyon értem, minek a