- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Én a Halloween akció feltételeit linkeltem.
Magyarországra nem vonatkozik az akció, azért nem tudod megvenni fél áron.
*OFFER EXPIRES 4th NOVEMBER 2012 23.59 GMT. FOR RUSSIA, POLAND, UK, IRELAND, DENMARK, FINLAND, SWEDEN, NORWAY, SPAIN, BELGIUM, ITALY, THE NETHERLANDS, PORTUGAL, BRAZIL, MEXICO OFFER ENTITLES CUSTOMER TO A 50% DISCOUNT ON PURCHASES OF SELECTED TITLES.
Majd ha látsz benne Hungary-t akkor szólj.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Hmm.
Most próbáltam és tudtam vásárolni fél áron.
Mivel eddig origin oldaláról nem vásároltam lehet a bankkártyás vásárlásnál lévő "Payment Nickname" opció zavart meg, mert azt én szokásos becenévként értelmeztem, közben oda a kártyatulajdonos neve kell.
Gondoltma ez is olyasmi, hogy akinek több kártyája is vna az el tudja menteni egy kitalált néven a kártyaadatokat, láttma már ilyet. Egy egyszerű Card Holder's Name célravezetőbb lenne Nickname helyett.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Winne
nagyúr
Veronica:
Thanks. Please give me a moment to check on your account.Veronica:
Thanks for patiently waiting. I saw three records of your order attempts. Two of them are on Risk status, the other one on Pending Payment.Veronica:
Your order is currently under review. For your protection as a customer, we review some orders to ensure accuracy and check for fraud. Once the status changes on your order, you will receive an email. You can also view your order status on Origin.comVeronica:
It means that your order is currently being reviewed.Veronica:
The other one is on Pending Payment. This status typically means that we are waiting on receiving funds from the customer's financial institution, although it is also used as a placeholder status for pre-orders and items on backorder.Veronica:
I'm sorry about this. I think you need to contact your bank first.Veronica:
I understand but since the system tells us that it needs to be reviewed then there is nothing we can do. I really suggest that you contact your bank first because they know more of your financial matters.Veronica:
I apologize but even if you give me your card number and I do the order for you, I will still get the same issue.Ebben benne van az egész szánalom...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Agyzuzo
addikt
Milyen bankkártyákkal próbáltad? Én ugyan nem BF3-at vettem, hanem mást, de nekem AXA-s kártyával elfogadta az akciós árat, igaz csak másodjára (először nekem is authorization failed-et írt).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
csaba951
veterán
1) Hm. Mégis lehet gift-elni Origin-en? Van rá külön faq is, de nem jelenik meg ez a funkció a fizetésnél sem a kliensben, sem a böngészőben.
2) Az Origin-es e-mail címed és a használni kívánt PayPal számla e-mail címe pontosan ugyanaz volt?
3) Steam is kényes arra, ha valaki majdnem minden vásárlásánál másik bankkártyát ad meg, még akkor is ha semmi baj nincs a kártyaadatokkal. Ekkor mindenképpen vizsgálatot rendelnek el.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus X
tag
Edenykének igaza van. Az eredeti játékok topicban linkelték az ezzel kapcsolatos hivatalos oldalakat, ahol le van írva ez. Elvileg nem okoz gondot, mert bárki letöltheti Originen a megfelelő verziót (de gondolom biztos van olyan, aki nem szeretne Origint telepíteni, ha már rendelkezik az eredeti játékkal).
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Gyanítom, hogy az Origin integráció miatt újra kellett írni a netkódot (vagy egy részét), így vesztette el a kompatibilitását a korábbi verziókkal. Egyébként mivel mindenkinek ingyenes, ezért nem lehet nagy probléma.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest