Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nekem is lenne mit eltávolítani , lehet majd megoldják később , BC2-őt engedné eltávolítani
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot!
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?

Új hozzászólás Aktív témák
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít: