- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, azt ugye már többször leírtam, hogy nálam legalábbis hiába van beállítva, hogy mentse le a telepítőt az erre kijelölt könyvtárba

Ma ugye reinstall volt a Battlefield 2- nek és a 2142-nek is - szerencsére a legújabb Patch-el jött le eleve az Originről, így az eddigi külön álló Official Patch-eket törölhettem is, nem kevés helyet felszabadítva.
Természetesen be volt kapcsolva, a hagyja meg a telepítés után a telepítő állományait de eddig semmit nem hagyott meg belőle, vagy legalábbis nem tudom, hova pakolja, mert nem vész el ilyenkor a szokásos várható pár GB adat egyik merevlemezről, SSD-ről illetve azok partíciójáról sem.
Egészen eddig így volt ameddig az NFS ProStreet-et újra nem kellett installálnom ugye az új kulccsal.
Aztán első körben nagyot néztem, mert ennek a telepítőjét már lementette. Más eltérés is volt. A Battlefield 2 és a 2142 telepítése annyiból állt, hogy letöltötte az Origin - és ugye semmi ilyenkor várt telepítési párbeszédablak nem jelent meg, sem arra irányulóan ,hogy hova települjön, oda települ ahova az Origin Kliensben be van állítva, sem DirectX telepítő ablak nincs, és a legújabb Patch-el jön le. Mondhatnám olyan mint a Steam.
Az NFS ProStreet esetében azonban máshogy megy a móka, ott letöltés után egy processzort és egyéb erőforrásokat sem kímélő pár perces kibontással folytatódik a történet - ugyanúgy mint a Direct2Drive-os verzió esetében történt - és itt elindul a klasszikus értelemben vett telepítő, mely párbeszédablakok számának tekintetében egy kivételével megegyezik a D2D-s változatéval, az az egy a licenc kulcs beírásának az ablaka. Itt ugyanis ez kimarad, nem kéri.
Szóval szerintem a helyzet az, hogy a korszerűsített, vagy ha úgy jobban tetszik Steam-esített játékok esetében a telepítőt nem őrzi meg, letölti és egyből lehet vele lényegében játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest