- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
1. Nem te regisztráltad a játékokat valamilyen módon korábban? (Pl a pár hozzászólással fentebbi linken) Nem tudom ez mennyire látható a support oldaláról.
Nekem ez volt a problémám, és segítettek rajta, miután előadtam a teljes sztorit.
2. Ha valaki más beregisztrálta, de te legális helyről vetted a játékot, és ezt tudod igazolni, pl fizikai példánnyal vagy hasonló módon, akkor a másik regisztráció illegális, és nekik le kéne azt tiltaniuk, a tiedet pedig beregisztrálni. Ez szükségképpen nem egy pár perces folyamat, mert valószínűleg kell nekik küldeni képeket vagy fénymásolatokat igazolásként, de szvsz kell hogy legyen rá valami eljárás.Ja és ha kiderül, hogy tényleg lenyúlták a kulcsaidat, akkor ne vásárolj onnan többet ahol ezeket vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest