Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Most egy segítséget illetve tanácsot szeretnék megosztani veletek.
Ugye bár van az Origin-nek egy biztonsági kérdés, ami sokszor elfelejtenek az emberek (vagy nálam mikor beírtam régen és el is mentettem utána a új gépemen nem fogadta el).
Keresgéltem, hogy nincs-e valami megoldás erre a problémára.
Olvasgatva ezt találtam itt az első hozzászólónál kell elolvasni és követni a lépéseket ami a link mutat. Lényegében ezzel bekapcsolod a bejelentkezési ellenőrzés, na ugye mikor bejelentkezel és a kapott kóddal amit az emailben elküldenek, majd utána belépéskor megint küldenek egy kódot, amikor ezzel megvagy akkor a Origin fül-Fiók és biztonság és azon belül is a Biztonság részre, ott kiválasztod a Fiókbiztonságok azaz szerkesztés na itt várni kell mert megint jön egy biztonsági kód, utána már tudsz szerkeszteni és lám jelszavat változtattam bár az nem volt fontos, de a biztonsági kérdésre a választ újra meglehet adni (olyan mintha csak most állítottam volna be először) és ezután jön a mentés. Utána kikapcsoljuk ezt a biztonságos ellenőrzés (aki nem akarja, az nem kapcsolja ki, de akkor mindig kóddokkal kell szenvedni) ekkor várni kell mert megint küld kódot és miután megadtuk ott a kikapcsolásra megyünk. Ez után gondolva kilépek az originből és majd újra be, és bementem a fiókba ami beszerettem volna állítani és jön a biztonsági kérdés amit megadtam (ugyan azt amit régen megadtam) és lám működik.
Szóval csak ezt szerettem volna megosztani, remélem valakinek a segítségére válhat. Aki meg ezt tudta, annak akkor ez nem új dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest