Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Most egy segítséget illetve tanácsot szeretnék megosztani veletek.
Ugye bár van az Origin-nek egy biztonsági kérdés, ami sokszor elfelejtenek az emberek (vagy nálam mikor beírtam régen és el is mentettem utána a új gépemen nem fogadta el).
Keresgéltem, hogy nincs-e valami megoldás erre a problémára.
Olvasgatva ezt találtam itt az első hozzászólónál kell elolvasni és követni a lépéseket ami a link mutat. Lényegében ezzel bekapcsolod a bejelentkezési ellenőrzés, na ugye mikor bejelentkezel és a kapott kóddal amit az emailben elküldenek, majd utána belépéskor megint küldenek egy kódot, amikor ezzel megvagy akkor a Origin fül-Fiók és biztonság és azon belül is a Biztonság részre, ott kiválasztod a Fiókbiztonságok azaz szerkesztés na itt várni kell mert megint jön egy biztonsági kód, utána már tudsz szerkeszteni és lám jelszavat változtattam bár az nem volt fontos, de a biztonsági kérdésre a választ újra meglehet adni (olyan mintha csak most állítottam volna be először) és ezután jön a mentés. Utána kikapcsoljuk ezt a biztonságos ellenőrzés (aki nem akarja, az nem kapcsolja ki, de akkor mindig kóddokkal kell szenvedni) ekkor várni kell mert megint küld kódot és miután megadtuk ott a kikapcsolásra megyünk. Ez után gondolva kilépek az originből és majd újra be, és bementem a fiókba ami beszerettem volna állítani és jön a biztonsági kérdés amit megadtam (ugyan azt amit régen megadtam) és lám működik.
Szóval csak ezt szerettem volna megosztani, remélem valakinek a segítségére válhat. Aki meg ezt tudta, annak akkor ez nem új dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest