Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sz_Imre

senior tag

Üdv.

Most egy segítséget illetve tanácsot szeretnék megosztani veletek.
    Ugye bár van az Origin-nek egy biztonsági kérdés, ami sokszor elfelejtenek az emberek (vagy nálam mikor beírtam régen és el is mentettem utána a új gépemen nem fogadta el).
    Keresgéltem, hogy nincs-e valami megoldás erre a problémára.
    Olvasgatva ezt találtam itt az első hozzászólónál kell elolvasni és követni a lépéseket ami a link mutat. Lényegében ezzel bekapcsolod a bejelentkezési ellenőrzés, na ugye mikor bejelentkezel és a kapott kóddal amit az emailben elküldenek, majd utána belépéskor megint küldenek egy kódot, amikor ezzel megvagy akkor a Origin fül-Fiók és biztonság és azon belül is a Biztonság részre, ott kiválasztod a Fiókbiztonságok azaz szerkesztés na itt várni kell mert megint jön egy biztonsági kód, utána már tudsz szerkeszteni és lám jelszavat változtattam bár az nem volt fontos, de a biztonsági kérdésre a választ újra meglehet adni (olyan mintha csak most állítottam volna be először) és ezután jön a mentés. Utána kikapcsoljuk ezt a biztonságos ellenőrzés (aki nem akarja, az nem kapcsolja ki, de akkor mindig kóddokkal kell szenvedni) ekkor várni kell mert megint küld kódot és miután megadtuk ott a kikapcsolásra megyünk. Ez után gondolva kilépek az originből és majd újra be, és bementem a fiókba ami beszerettem volna állítani és jön a biztonsági kérdés amit megadtam (ugyan azt amit régen megadtam) és lám működik. :C
    Szóval csak ezt szerettem volna megosztani, remélem valakinek a segítségére válhat. Aki meg ezt tudta, annak akkor ez nem új dolog.

Új hozzászólás Aktív témák