Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Már régóta elfelejtettem a biztonsági kérdésre a választ, de mivel a magyar supportot kb. soha nem tudom felhívni, így tegnap este rápróbáltam a live chatre.
Nem vagyok egy nagy angolos (bekészítettem a google fordítót, de nagyon nem volt rá szükség, csak amolyan biztonsági hálóként funkcionált
), de szépen megértettük egymást az ügyfélszolgálatossal.Olyan 6-7 percet kellett várnom (tegnap este 9 után), mire megjelent az emberem, de utána hamar tisztáztuk a problémámat, megadtam a szükséges információkat, és kb. 10-20 perc alatt végeztünk is, sikeresen módosítottuk a biztonsági kérdést és választ.

Régebben már volt dolgom a magyar supporttal is (Mass Effect beregisztrálás Originre), ők is korrektek voltak, ahogy a tegnapi amerikai(?) illető is.
Az EA dolgozóira egy rossz panaszom sem lehet, segítőkészek, legyenek akár magyarok, vagy külföldiek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de szépen megértettük egymást az ügyfélszolgálatossal.