Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aslan

aktív tag

Sziasztok!

Ide is beírom a gondomat, mert érinti az Origint.

Szóval:

Hardveraprón vettem egy Crysis 2 Maximum Edition kulcsot. Origin-en aktiváltam és tökéletesen működik, ahogy kell, (értsd: mind single mind multi tökéletes!) DE magyarítani egyáltalán nem tudom.

Leszedtem a magyarítást, indítottam a játékot és a MOD menüben kiválasztottam a magyarítást, újraindult a játék, de nem lett magyar. Nem lett magyar akkor sem, mikor a magyarítás saját parancsikonjával indítottam a cuccost.

Utána olvastam kicsit a dolgoknak és azt írták, hogy az 1.9-es patch kell hozzá, hogy működjön. Letöltöttem, majd indítottam a telepítést és ezt az üzenetet kaptam:

"Crysis 2 could not be located on your system. Re-Install crysis 2 and then run this patch again."

WTF? Egyszerűen nem értem a dolgot. Amennyire tudom többnyire ez a hiba crack-elt verzióknál jön elő, de egy tök eredeti Originen aktivált változatnál miért is?

Mikor tört verzióval játszottam (anno 2011-ben) azzal gond nélkül ment a magyarítás, nehogy már az eredetivel ne menjen :( Nevetséges! :(

Valami ötlet? Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák