Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog
    őstag

bakker itt is van rögtön mindenkinek minden baja :DDD ebből is látszik hogy nem az óraállítás a probléma :U

plusz amikor valaki panaszkodik hogy inkább maradjunk valamelyiknél, hát akkor már legyen a nyári mert az neki jobb lenne pasztmek ;]
    nekem meg jobb az állítgatás. akkor most mi legyen? csesszünk el millió pénzt és tegyünk aktívan azért, hogy más csoportnak legyen mostantól rossz, mert este 10-kor szeretsz a kertben naplementét nézegetni?

azt is felejtsük már el hogy az árammegtakarítás miatt van, 1993-ban amiatt volt. most élvezhetnénk hogy az ébren töltött óráink egész jól egybeesnek a napsütéses órákkal (tudom neked pont nem, mert 5 x 72 órás műszakban dolgozol, és nincs redőnyöd, ezért utálod ha besüt a nap kora reggel / még késő este is (nem kívánt törlendő) :DDD

a balesetek se azért vannak szerintem, mert órát állítunk, hanem mert az emberek barmok, nem tudnak vezetni és nem is akarnak úgy tenni mintha betartanák a szabályokat.

mai tapasztalat: Hungária körút, népliget szakaszon végig újratáblázták 70-ről 50-re. az emberek megszokták hogy 70 volt, tehát lehet menni 80-nal (szakadó esőben), komolyan áthallatszik az autójukból a homlokukon lévő ér lüktetése, hogy miért megy ez a **** 52-vel... de fogjuk rá arra hogy az óraállítás miatt vannak megzavarodva az emberek :U

Új hozzászólás Aktív témák