- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
Asztee #10949 üzenetére
Ez érdekes, mert nálam 100MB a maximum, afelett nem vizsgál. És valóban nem, mert ezért kezdtem keresni. Hirtelen nem emlékszek rá hogy került oda de ez van a konfigban. Biztos én voltam, de most ez itt mindegy.
Ha nálad is egyértelműen a hossz szerint válogat, akkor biztosan korlátozva lehet. Ha nem a hosszával van baja, akkor még a névre gondoltam, hogy abban valamelyik karaktert nem szereti. Egy próbát megér. Az egyik nem vizsgáltatnak adj egy egyszerű rövid nevet (proba) és úgy nézd meg akkor mit csinál.
Úgyis az ötleteim végére értem. Ha ezek nem segítenek, akkor a Clamav saját fórumához kell fordulni, ott kell lenni szakértőnek. Ez külön projekt, hasonlóan mint például a Plex. Mivel nem kereskedelmi termék, az elvárásokat is ahhoz kell igazítani. De becsületére legyen mondva óránként, másodpercre pontosan ellenőrzi frissült-e a vírusadatbázis.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged