- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocolaci
csendes tag
Szia!
Kellene egy kép az alap kijelző állapotról, amikor felül a menüelemek vannak. Amit szeretnél azt akkor lehet elérni, ha nincs sem navigáció, sem gyári kihangosító az autóban. Ha ezek bármelyike (vagy mindkettő) jelen van, akkor átvált a kijelző összetett kijelzésről menüsorosra. -
Micsurin
nagyúr
-
Tamy
őstag
Megszületett a megoldás. Az hamar kiderült, hogy a két lámpa kapcsolt szála össze van kötve, logikusan valahol a biztosítéktábla, illetve a bal ködfényszóró környékén. Szétkaptam a biztosítéktáblát, majd kiderült, hogy a relé foglalatból hiányzik a záró érintkező két lába.
Így hát ki kellett szednem a hozzá tartozó csatlakozót, ekkor láttam, hogy kábel se megy oda, jöhetett a keresgélés. A bal fényszóró mögött láttam két kósza vezetéket, szerencsére az egyik a ködfényszóróké, a másikra (piros) kíváncsiságból még várom a tippeket:
Ezután már csak meg kellett toldani, illetve ami a nehezebb volt csatlakozókat gyártani mind ehhez a kábelhez (annyira rövid volt, hogy ha levágom a csatlakozót róla, esélytelen lett volna ott megforrasztani), mind a reléhez. Így már működik.
-
mephi666
nagyúr
itt a teljes folyamat: nem kell lebontani az egész tetőkárpitot... 2 mozdulat annyit nyitni rajta, hogy hozzáférj... én nem próbálnék bűvészkedni... kb kevesebb idő kicserélni azt a gumit, mint a videót megnézni (vágni-ragasztani? aztán majd a hőtől megadja magát a ragasztó és szétnyílik?)
-
Tamy
őstag
Sikerült szereznem, de örülök is, meg nem is. Felhívtam a helyi bontót, ígérte, hogy megnézi és visszaszól, de úgy éreztem fogalma sincs mit keresek, ilyeneket kérdezett, hogy melyik oldal? Egy csatlakozónál nem tök mindegy. Aztán persze nem szólt vissza de hazafelé beugrottam a lámpával. Megnézte a srác, és talált is, de a 2 db-ért 4.e. Ft-ot fizettem. Pesten árul valaki 2.e.-ért, csak kicsit azt is sokalltam, akkor még rájön az útiköltség, vagy a szállítás, de mondom ha más nem hétvégén felmegyek, összekötöm valamivel, meg talán tudok belőle alkudni. Végül aztán megvettem helyben, de megkérték az árát.
-
dethroner
veterán
Nekem CD70 Navi fej van (még) a kocsiban, és a hozzá adott paksamétában ott a bankkártya méretű lap, amin a kódok, titkok vannak
Azon szerepel egy rádió kód ami nálam 0070. Na most ha az említett leírásban 2 számjegyű a kód, lehet hogy a négy számjegy első két tagja nála is szintén 00 volt, és csak az utána következő két szám, vagyis 66 kellett. De te ha nem kaptál az új fejhez kódot vagy a kódot tartalmazó kártyát, akkor csak valami kiolvasós kütyü lehet a megoldás.
Vagy megveszed majd az én navis fejemet, mert hamarosan eladó lesz -
ncc1701
veterán
Ez így van, ezért szoktak nagyobb elemet fényezni, és még mellé beleködölni. Ebben az esetben, mikor eladod a verdát magyarázkodhatsz, h nem volt gombócba törve, és nem 3 autóból van összelegózva.
Kavicsot motorháztetőn legpraktikusabb megelőzni, ha kényes rá az ember. Szalonból egyből fényezőhöz, kérsz rá egy vastag réteg lakkot, szlát elteszed, csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest