Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
aleister, CsonkaImo köszönöm a tanácsokat!
Szerelőm közben ránézett a Check Engine hibára, "túl szegény a keverék" a hibakód leírása. Így elsőre egy üzemanyagszűrő cserét javasolt, tapasztalata, hogy nem túl gyakran szokták eme alkatrészt cserélni. Reméljük megoldja, nem kell tovább keresgélni. De ahogy ezt a hibakódot néztem elég sok forrása lehet.Ezen kívűl még lesz akkor cserélve olaj + szűrő, pollen-és levegőszűrő, első féktárcsa + betét, hűtővíz szintjelző szenzor, futómű állítás. Aztán ha majd jönnek a jó idők szükség lesz 4 nyári gumira is.
Jut eszembe, a tempomatot hogy tudom működésre bírni? Próbáltam menet közben aktiválni de nem akart bekapcsolni. Nyomtam hosszan / röviden a gombot ami aktiválja (az indexkaron a oldalt a felső gomb), de nem kapcsolt be. Hibakódot nem dobott rá amikor a szerelőm megnézte.
Amúgy a motor Z16XE1 nem XEP. Nem is tudtam, hogy van ilyen motorkód is. Állítólag a Z16XEP és XER "közötti" motortípus, amiből elég keveset gyártottak. Van ezzel a motorral kapcsolatban valakinek tapasztalata? Utána olvasva szinte nem is írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerelőm közben ránézett a Check Engine hibára, "túl szegény a keverék" a hibakód leírása. Így elsőre egy üzemanyagszűrő cserét javasolt, tapasztalata, hogy nem túl gyakran szokták eme alkatrészt cserélni. Reméljük megoldja, nem kell tovább keresgélni. De ahogy ezt a hibakódot néztem elég sok forrása lehet.