Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
VR6-Fan #13169 üzenetére
Elhiszem csak kicsit olyan mint amikor az F1-ben fogja magát a versenyző és az első kanyarban nekiszáll a gumifalnak majd elmondja, hogy:
-alul kormányzott volt az autó
-a fék túlmelegedett
-a motorerő csökkent
-vibrációt éreztem az autó hátulja felőlÉs mindezt kb 500 méter után
Nem tudom mennyire érzékeny rá vagy sem de pára volt a másik autónak is, átlagban 95-ös benzint használnak, és 3-dikban mennyivel mentél, hogy nem érted utol? Nekem 160-at is fut harmadikban ha nagyon muszáj.
Amúgy neked mennyit jelent a jobb üzemanyag? Hogyan érezhető a hatása? Csak, ha már így szóba került elképzelhető, hogy én az X20XEV + V Power Racing üzemanyaggal magasabb fordulatszámig tudom pörgetni? Mintha annyiban lehetett volna észrevenni változást a tiszta v-powerrel, hogy 5e fölött is olyan mintha még húzni akarna jóval tovább is és olyan tisztább hangja van mint ami még dolgozik és nem érezni feljebb sem, hogy na itt a motor vége és nem engedi tovább és hallani, hogy már leszabályzás közelében van és üveghangon megy hanem még húz? Vagy ez csak az általános bebeszélem magamnak dolog? Amúgy 5 literrel mentem 140 kilométert vele jó ez ultrapapásan és főúton és tempomattal
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest