- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morvayy
csendes tag
Ha valakinek kéne egy donortelefon,az enyém eladó,betört kijelzővel,nem érzékel semmit,5000FT!!
A kijelzőn kívül máshol nem található rajta semmi kopás! -
Morvayy
csendes tag
.
-
Morvayy
csendes tag
Ha valaki tud donor telefont,aminek nincs betörve a kijelzője,mert az enyémnek szépen összetört a kijelzője,és cserére szorul!
-
Morvayy
csendes tag
Heló! Ilyenkor az a teendő,hogy dobhatod a telefonodat a kukába,ha a telefon már használhatatlanná vált,mert énis úgy jártam mint te,és a szervizelés költsége 32 000Ft,és ez csak a kijelző a panellel
Rendelni meg sehol se lehet hozzá alkatrészt,mert 1 napig keresgettem,de hiába...
-
Morvayy
csendes tag
Nekem betört kijelzővel már a második hetet húzom kifele és még 70%-on vagyok
-
Morvayy
csendes tag
válasz
Szaki Bácsi #3122 üzenetére
Igen,de sehol nem találtam...
-
Morvayy
csendes tag
Valaki nem tudja,hogy lehetséges-e ebay-hez hasonló online shop-on ehhez a telefonhoz kijelzőpanelt rendelni? Mert ebay-n nem lehet ilyet kapni
-
Morvayy
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna hozzá olcsón kijelzőt panellel együtt,azt megköszönném,mert nem garanciás hibával vittem a telefonom egy független szervizbe,ahol 32 ezer forintért vállalták be a javíttatást,ennyi erővel mindegy ha veszek egy másikat,nem tudom mi annyira drága egy Noname-s telefonba egy kijelző panellel együtt,véletlen pont rosszul esik ki a kezedből és nézheted...
-
Morvayy
csendes tag
Voltam a nem garanciális hibámmal a tesco-ban,a csúnyán betört kijelzővel,nálam a Tesco-ban nem vállalták be a javítást,hanem a vevőszolgálatnál megadták nekem egy független szerviz telefonszámát,azt felhívtam,ott se tudtak segíteni,aztán neten megtaláltam a Medion honlapját,ott már meg tudnák csinálni,csak maga a szervizelés drágább,mint a telefon 32 ezer forint,úgyhogy úgy vigyázzatok a telefonotokra,ha betörik és nem érzékel dobható ki a kukába!
-
Morvayy
csendes tag
Nekem véletlenül,betört a telefonnak a kijelzője,ezt hol tudnám megcsináltatni Nyíregyháza és környékén,és mennyiért körülbelül?
Mert az ilyen Noname-s telefonokat nem tudom hogy hol csinálnák meg olcsón..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest