Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
a nálunk az felvidéket jelenti. engem még mindig az a kijelző vibrálás meg az akksi kijelzés probléma zavar. amúgy nem lenne vele gondom. annó tapicskoltam ilyet tacskóban, egészen tetszett, meg gyorsan is reagált, de hogy állandóan az akku miatt "parázzak" hibás darab(ok) esetén állandó sztárvendége legyek a teszkónak, hát lehet inkább kivárok, vagy esetleg egy jobb ajánlat esetén megérné, de 120, vagy 135€ért már talán kicsit komoylabb készüléket is venni lehetne. köszi az infókat. üdv
-
kicsizee
aktív tag
utolsó darab van 90 pénzért, és ahogy elnéztem itt nálunk felvidéken annyira nem jött be a teló, nem látni nagyon a teszkók pultjain. amúgy 100-asért megy, azaz 30 000 FT. 120 € ért van asus zenfone 4, ahogy olvastam kicsit stabilabb belsővel, igaz csak 2 magos intel procival, de a többi úgy ahogy megfelel. az a kijelző vibrlálás meg az akku kijelzés még mindig zavaró tényező. így a 213-asból ítélve akkor már régen nem jött ki rá újabb frissítés., kár pedig jó telónak ígérkezett, de lehet azt a 20-ast(6000Ft) megéri belefektetni egy kicsit stabilabb eszközbe. de még kivárok, hátha olcsóbb lesz, ez vagy a másik készülék. köszi az infókat
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok, régebben olvastam a fórumot, sajna utóbbi időben nem volt rá módom. Még mindig szemezgetek ezzel a telóval, főleg most, hogy nálunk 90 € -ért lehet e héten venni. A régi gondjai megoldódtak szegénykémnek?,gondolo az akku kijelzésre meg az egyéb apróságokra. firmvare merrefele jár? mikor volt az uccsó frissítés? ennyi pénzért érdemes belefogni sztetek? másik alternatíva még az asus zenfone 4 (120€) esetleg a hhonor 3c (140€). jobbak de az áruk is "jobb". segítséget előre is köszi
-
kicsizee
aktív tag
a factory reset, ahogy a neve is mondja a gyári állapotra állítja vissza a telót. üzeneteket, hívásnaplókat töröl, de a memóriakártyát nem bántja, azon elvileg minden megmarad( én készer csináltam huawei y300-ason, a kártya érintetlenül maradt)a cache törlésre ott a gyorsítótár törlés.
-
-
kicsizee
aktív tag
-
kicsizee
aktív tag
válasz
hari73f #2549 üzenetére
én felrakom a "létszükséghez" szükséges appokat, aztán havonta kéthavonta egy új érdekességet, amit olvasok, hogy talán jó lesz, úgyhogy nekem annyira nemzavarnak be az appok. a 2.3.5 ös htc sense az nagyon jól működött, azóta ez a 4.4. amire azt mondom hogy igen, fölös belenyúlni, teszi a dolgát
-
kicsizee
aktív tag
válasz
janesart #2541 üzenetére
valamelyik nap olvastam egy cikket, mely szerint a telód szabadít fel annyi ramot, amennyi kell, a task killerek csak terhelik a rendszert, mert újra "behúzzák" a folyamatot, ugyanott vagy, ahol előtte pár perccel. a cache törlésével meg az esetlgeses olyan adatokat törlöd amik régiek, és lehet "akadályozzák" az appot, hogy rendesen betöltődjön, mert még a memóriájában régi adatok vannak. én legalábbis így értem, értelmezem. de mióta nem hasnálom a clean mastert, meg a clean360 és társait, érezhetően használhatóbb a rendszerem, annak ellenére, hogy az y300 -asom gyárilag nehéz terméyszet
-
kicsizee
aktív tag
talán még lenne kérdésem. értesítések -fb, messenger, viber, gmail, imap/pop3 real-time működnek? vagy legalább belátható időn belül? köszi
-
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok. hosszabb idő telt már el teló bemutatásától és piacra dobásától. elkezdtem olvasni a hsz-ket, de elég sok van, ennyi idő távlatából már azért eléggé erősek a tapasztalatok, lehetett tesztelni. nézegettem én is ezt a telót, egy dual-simes lenne opcionális nálam. fényképező abszolút nem érdekel, arra fényképezőgépet kell venni, ez telefonálásra van, és éppen a hangminőség érdekel, hogy mennyire tiszta, hasnálható, vállalható? második telónak kellene egy huawei g620s- mellé, olyan "póttelefon". egy y300-ast akarom/akarnám erre cserélni. tacskóban tapicskoltam, pár percet, kicsit szokni kell, de tetszik.hol tart most a fw száma? gps- mennyire vállalható? nincs késés? wifi jel mennyire erős? ezek érdekelnek úgy igazán, más nem nagyon. se játékra, se filmezésre, se jútyúbra nem kell. kezelje a két kárgyát rendesen, meg navigáljon pontosan. mediatekkel még nem volt szerencsém, ez lenne az "első" ezért kicsit ótzkodom. valami tapasztalatok illetve "rábeszélés" jól jönne. e mellett még opcionális a levonó a 536-os, kicsit olcsóbban meg lehet lőni mind ezt. ott a képernyő tart nagyon vissza. köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest