Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
válasz
janesart #2541 üzenetére
valamelyik nap olvastam egy cikket, mely szerint a telód szabadít fel annyi ramot, amennyi kell, a task killerek csak terhelik a rendszert, mert újra "behúzzák" a folyamatot, ugyanott vagy, ahol előtte pár perccel. a cache törlésével meg az esetlgeses olyan adatokat törlöd amik régiek, és lehet "akadályozzák" az appot, hogy rendesen betöltődjön, mert még a memóriájában régi adatok vannak. én legalábbis így értem, értelmezem. de mióta nem hasnálom a clean mastert, meg a clean360 és társait, érezhetően használhatóbb a rendszerem, annak ellenére, hogy az y300 -asom gyárilag nehéz terméyszet
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold 6 5G 256GB Dual SIM Navy 5 hónapos Samsung vásárlás Független Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-A546B) Garanciás 8 hónapig 2 hibával
- Eladó Huawei y7 prime 2018
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-A546B) Garanciás 8 hónapig.
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest