Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
válasz
gyulus08
üzenetére
Gyulus a Batstat widget nem ugyan azt az aksi szintet mutatja mint az allapotsavban az normalis? A batstate a jo ertek? Mashonnan szedi az adatot?........kozben az ertek most ugrott kesett a batstat.
Erdemes lenne masik rommal kiprobalni a telot lehet megoldodna ez az aksi gond -
gyulus08
aktív tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Elég szerencsétlen telefon lehet sajnos..
Ha esetleg tudod, elárulhatnád milyen problémákkal. -
-
trebrona
nagyúr
válasz
janesart
üzenetére
Minek a Cerberus, amikor alapból ott az Android Eszközkezelő amihez nem kell root, alapból megy androidon?
-
gyulus08
aktív tag
válasz
janesart
üzenetére
Nem ismerem ezt a programot, de mivel az a lényege, hogy ne lehessen törölni, ezért szerintem nem kerülhet SD kártyára semmilyen része.
A root jogot valamiért tényleg nem kapta meg, próbáld újraindítani a telefont és azután újra próbálkozni.
Ha nem megy, nyisd meg a kínai root alkalmazást, ott is van egy lista a root jogot kérő alkalmazásokról.
Ha mellette pirosan mutatja, akkor koppints az alkalmazásra, majd a listát amit kiad, abból az első opciót válaszd ki. Így biztosan jónak kellene lennie.Armi5: Ebben az árkategóriában teljesen jó vétel a telefon, egy-egy akció kivételével nem lehet hasonló Magyarországi garanciás telefont kapni újonnan Android rendszerrel.
petyametyo: Miért is lenne 1 évet szervízben?

-
Armi5
tag
Ha lesz lesz akciózva 20 ezerre, akkor ez a telefon a problémák ellenére is megéri? vagy esetleg van ilyen tudású telefon 20-25 forintos árban? Mert úgy láttam, hogy nincs és elég jó deal még problémákkal is megfontolandó...
Valami más javaslat? Bolti -
Pistikém
csendes tag
Most már igazán meg vagyok ijedve , eddig több mint kettő napig birta azaksi de nem a valós fogyást mutatta azt mutatta, hogy még 80%-on van és egyik percről a másikra már kérte is a töltést. Erre én is kivettem az aksit és vissza feltöltöttem 100%-ot mutatott mert rajta van a Batstat is és biztos jól mutat de nem is használtam csak egy rövid hivás volt rajta ma és most 40%-on van . Szerintetek mi történt? Most mit csináljak?
-
janesart
tag
válasz
gyulus08
üzenetére
közben rájöttem sikerült,azért köszi de valami jogot meg kell még adnom, mert a cerberus lopásgátló pc n keresztül nem tudja pl. bekapcsolni, a gps,t ami miatt csináltam még, csak nem tudom mukodik e hogy a cerberus alkalmazás az sd kártyára telepitem és ellopják a telót, akkor gyári visszaállitást is kibir.
Azt nem tudom hogy hogy tudom beállitani hogy a cerberus teljes hozzáférése legyen a telohoz.
Azt is a SuperSu ban kell?
Letöltöttem egy root ceckert, és az rootot mutat, szoval elvileg jónak kéne lennie. -
janesart
tag
válasz
gyulus08
üzenetére
sikerült, a cdrül telepités után jó lett ujraindult a teló, most letőltöttem a Super SU-t de amikor telepiteném kis ablak jön fel és két gomb van rajta de kinaiul, nem tudom mire kattintsak.
Amikor rámegyek telon a supersu ikonra irja hogy frissiteni kell a binárist, normál vagy TWRP CWM?
-
janesart
tag
-
gyulus08
aktív tag
válasz
janesart
üzenetére
Akkor ez esetben ne haragudj, csak sokan jönnek ide, akik sajnos nem tudnak olvasni mielőtt írnak, a te üzenetedben meg nem jött le, hogy eszerint is próbáltad.

Akkor kezdjük az elején.
Hol akad el a történet?
Milyen rendszert használsz? Driverek rendben vannak? (Eszközkezelő esetleg)
A programokból azokat a verziókat használod, amik a linkben vannak?
Esetlegesen, leírhatnád mit ír az iRoot amikor elakad. -
janesart
tag
válasz
gyulus08
üzenetére
Kedves Gyulus
Ahogyan irtam, kipróbáltam a telo bemutatójában lévó root leirás szerint, de error, volt pedig a leirás szerint csináltam.
próbáltam olyan appokat is amiket a telóra kell telepiteni, azokkal sem müködött.
Lehet a mostani romokat már a google ugy levédi hogy nem igen lehet nem? -
gyulus08
aktív tag
válasz
bristol777
üzenetére
Itt nem tudunk neked segíteni, ebben a topikban a telefon a téma.
De amint látom beírtad a megfelelő helyre is, választ is kaptál rá. Valószínűleg a garancia a megoldás rá szerintem is. -
bristol777
csendes tag
Sziasztok!
Egy napja használjuk az új tabletet, azonban ma már több esetben el kezdett sípolni. újraíndítás után egy ideig bírja, majd minden előzetes ok nélkül, akár egy alkalmazás elindításakor éles hangon sípol.
Tudja esetleg valaki, mi az oka, mit lehet tenni?Köszönöm.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
gradient99
üzenetére
Olyan közepes körül.
Lensverke: MTP módot kell kiválasztani, igen.
Eszközkezelő mit ír rá?
Esetleg ha N végződésű a Windows, akkor Media feature pack kell hozzá. -
Fulár
senior tag
Hálás köszi!
Már minden fa**a!
Boldog Karácsonyt mindnyájatoknak! -
Lensverke
újonc
Lenne még néhány kérdésem:
Van egy motörhardphönes Triggerem(drágábbféle füles) ami nem szól szól a telefonnal. Konkrétan, hogyha megmozdítom, elmegy az énekhang(ennek az effektusnak biztosan neve, én nem tudom). Két hete vettem, nem hinném, hogy elromlott. Lehetséges, hogy a telefon nem csipázza?
2.: Nem tudom, hogy kell Win7-tel összekapcsolni. Mit kell bepipálni, vagy ilyesmi? Csak médiaezközként nem ismeri fel. Tipp?Köszönöm előre is.

-
gyulus08
aktív tag
válasz
gradient99
üzenetére
Szerintem kb 5 óra, bár ez a fényerőtől is függ.
Más: Akinek villog a kijelzője, az megpróbálhatná, hogy a fejlesztői lehetőségekben letiltja a Hw fedvényeket.
[Mobilmania.cz] alapján ez működhet. -
gradient99
tag
válasz
gradient99
üzenetére
Valaki erre tudna válaszolni?
-
gyulus08
aktív tag
Az első kérdést nem igazán értem.
Gondolom másolni szeretnél a telefonra (nem ADB), akkor arra csak MTP mód van, az a leírtak alapján működik, több dolgod nincs.
A második kérdéshez, ugye nem közvetlenül másolod oda a fájlokat? Minden alkalmazásnak van mappája.
Pl. Antutu esetén Android/obb/com.antutu.ABenchMark ez a mappaszerkezet a kiegészítő fájloknak. Ennek így működnie kellene. -
andyTM
őstag
- próbáld ezzel: [WPD plugin final version (32/64)] Total commander plugin
-
Fulár
senior tag
Üdv urak!
Lenne 2 kérdésem.Hiába olvastam vissza,nem találtam választ.Vagy csak figyelmetlen voltam.....
1,A teló driverét Win 8-on nem telepíti.Ha"beépített Cd-rom"módban röffentem akkor látható a Driver telepítő könyvtára de egy deka indítható állomány sincs benne.Így nem igen tudom telepíteni....Az eszközkezelőben semmilyen formában sem jelenik meg.Nem nagyon van öletem.Ha Médiaeszközként nyomom akkor lehet rá másolgatni.
2,Ha az internet khm.....mocskos bugyraiból szedek le valamilyen progit vagy játékot azt nem tudom beüzemelni.Ha létrehozok a belső tárhelyen az Android mappán belül egy Obb könyvtárat és oda másolom a fájlokat akkor semmi sem hajlandó elindulni.Pedig más típusú telefonokkal ez így működött.
Remélem nem fogalmaztam értehetlenül fogalmaztam.Remélem lehet vágni a lényeget.
Köszönöm az esetleges segítséget! -
janesart
tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
mabazsi
üzenetére
Ahogy Miglas mondja: a Lumia 530 kritikán aluli sajnos, semmi köze az egészen jó 520-hoz, nem annak utóda, hanem egy sokkal alacsonyabb minimumkategória, amiből mindent kispóroltak!
Az elképesztően rossz kijelzője miatt vittem vissza, de egy érintőképernyős telefonnál alapvető lenne a közelségérzékelő, és az sincsen benne.
-
Lensverke
újonc
üdv! Karácsonyra megkaptam a telcsit(23.án este vettem meg), majd miután lemerítettem,és hazaertem munkából felraktam töltőre. Így 10 percet használtam, majd elaludtam. kb. 6 óra mulva felkeltem, és fel volt töltve a kicsike. Leszedtem pár, vélemênyem szerint hasznos appot(rootolàs ma, később). Ma hajnal 4kor elkezdtem fullaksin használni, most 9%-on van!!! Mit kúrtam el?

-
shun
csendes tag
Hali!
Nekem első nap elkezdett villogni, reboot után nem villogott. Második nap megint villogott, vissza vittem. Pixel hiba is volt rajta, a villogást meg bemondásra elhitték, mert a boltban frissen bekapcsolva nem villogott. Adtak egy másikat, most ezt használom még nem villogott a kijelző. Az elosztós szöveg kamu.A többiektől kérdezném, hogyan lehet ß karaktert előhozni ezen a telefonon?
-
mabazsi
újonc
Háj! Boldog Karácsonyt! Vègig olvastam, a fórumot, hogy be merjek-e ruházni egy ilynen telóra, de nem jutottam, közelebb. Nekem csak 2 sim miatt kellene. Mert most Lg l65 használok ès annak tudása maximálisan elèg. alternativa kènt Idol2 mini, vagy a popC7 esetleg a lumia530 ds talán mèg BEEX is elèg lenne. Vélemènyetek? Lumia 610 elègedett voltam, meg az alcatel 875 is ùgy hogy nem tudok dönteni.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
töltőfej és usb
-
andyTM
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! ( A legkisebb is számít
) -
fejesg2
senior tag
Boldog(ulós) karácsonyt mindenkinek!

-
gradient99
tag
Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy mekkora kijelzőidő böngészéssel, 100%os akku esetén?
-
Biohazardxxx
tag
Amugy az enyémen van gyárilag fólia Békéscsabán vettem a telót.... sajnos a fóliát félig leszedtem mert nem tudtam hogy pixelhiba van e vagy valami más a kijelzőn de érdekes van pár pötty amit alig lehet látni mintha szinváltós lenne vagy mi a fene... valakinek volt ár ilyen? kijelzője amugy könnyen karcolódik? biztos nem olyan mint egy gorilla glass vagy bírja a kiképzést?
-
Wallenberg
senior tag
Töltő és adatkábel van hozzá VAGY töltőfej és adatkábel?
-
supiX
csendes tag
Egy problémával fordulnák a fórumtársakhoz .
2 napja volt amikor elöszőr elkezdett villódzani a kijelzőm.
Visszavittem és amikor odaértem előkaptuk a telót és az ügyfélszolgálatos nőci berakta az aksit elindította és voalá nem villódzott (mondom az érdekes nekem még otthon csinálta) .Erre az volt a válasza hogy ne elosztóról töltsem hanem fali dugaszról mert nem vesz fel elég áramot az elosztóból mondtam magamba ez baromság.
Végül ma amikor reggel felraktam töltőre és feltöltöttem elkezdtem netezni kicsit nyomkodtam végül úgy 81 %-nál volt az aksi töltöttsége (leraktam mert levittem a szemetet
) mire felértem megint elkezdett villódzani a kijelző . Gondoltam mint 2 nappal ezelőtt kiveszem az aksit azt visszarakom kivettem visszaraktam 10 perc múlva ugyan úgy villogott , jó megpróbáltam megint de most vártam vagy 20 percet megint semmi változás oké megint kivettem és egy 5 perc múlva visszaraktam és voalá nem villódzott .
Nagyon érdekes , lehet igaza volt az ügyfélszolgálatos csajnak , beszerzek egy nagyobb töltőt.
Ja és a saját töltőjével töltöttem .
A rendszer 213-mas
Egy kérdésem lenne lehet valahol kapni aksit a telóba ?
szeretnék bele egy nagyobbat.

Előre is köszi a véleményeket válaszokat

-
Mezcal
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A 213-as a legújabb. Leírták páran, hogy mit kell csinálni olvass vissza. A kijelző villogás miatt 3 napig cserélhető, utána szerviz.
-
Mezcal
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Sok hiba nem merült fel, van egy.kettő ennek is.
- képernyő vibrálás (nem mindegyiknél)
- lassú töltési idő (213-as szoftverrel orvosolva)
- rossz akkumlátor kijelzés (orvosolható)Nekem egyedül a rossz akkumlátor kijelzés volt, de már az is rendben van.
Szvsz nagyon is érdemes megvenni, mert nagyon jó ár értéket produkál.
Játékra nagyon jó a telefon, komoly játékokkal teszteltem, egyik sem akasztotta meg. RR3 max grafikán semmi lassulás. GTA San Andreas röcc nélkül fut.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Erre valaki? Mert nem jött válasz.

Illetve most olvasom. Elég sok hibája felmerült a telefonnak. Akkor nem érdemes venni?
-
UFO1
senior tag
Mindenkinek hibátlan készüléket (pláne, ha a fa alól lesz) és
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
-
janesart
tag
Hol tudom megnezni milyen frissites verzio van a telon?
-
renamed
csendes tag
Hi,
Tokot hol lehet ehhez a készülékhez kapni?
-
gyulus08
aktív tag
válasz
abridabri
üzenetére
Nem vagyok nagy játékos, szóval pár játékot tudok csak mondani:
Doodle Jump
Subway Surfers
Temple Run 2
SpeedX 3D
The Tower
Don't touch the spikes
Strata Free Nem rég találtam rá, erősen logikai játék, de nekem bejön.
Snake '97 ha egy pici retro élményre vágysz.Többiek biztos tudnak mondani jobbakat, nekem ezek a minik megfelelnek.
-
Laccoss
addikt
válasz
Wallenberg
üzenetére
Amit TSZoli írt, arra vonatkozik, hogy azok nem tények, tehát kitaláció!
Ügyfélszolgálathoz odaviszed, és megmondják, hogy be kell e vinned az áruház területére, adnak egy papírt, hogy menj, válasz egy másikat, vagy elküldik szervízelni.
Jelenleg a 213as frissítés a legújabb.
Szerk: Na, mire megfogalmaztam, addigra már meg is lett válaszolva.
-
TSZoli
csendes tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
-Én csak arra reagáltam, hogy írogatnak össze vissza, de tényeket nem. Valaki kitalálta, hogy nem lesz több frissítés, meg lecserélik, stb. Erre írtam, hogy ez vaklárma. Az meg, hogy jönnek új készülékek teljesen természetes.
-Természetesen a hibás készüléket bármelyik magyarországi Tesco áruház (hipermarket, nem keverendő a kis formátumok) köteles átvenni garanciára, mindegy hol vásároltad. Az egy évesre kiállított jótállási szelvény cirkusza, nem követtem pontosan de egy vagy két üzletet érint. Ebből általánosít mindenki, pedig nem kellene. Ugyan olyan emberek dolgoznak ott is mint mi vagyunk, tehát tévedhetnek, mint mi is. A vevőszolgálaton nem olvastak valamit amit kellett volna. Ezért linkeltem a központi ügyfélszolgálatot, ott gyorsan orvosolják a problémát. Valamit értesítik azt a bizonyos üzletet, hogy nem jól állítja ki a gar levelet. Nem kell szerintem indulatot kelteni, van épp elég e nélkül is. Otthonról, kényelmesen el lehet intézni.
-
Wallenberg
senior tag
Nem lesz frissítés rá? A legújabb szoftver rá a 213-as?
-
Wallenberg
senior tag
Hogy érted, hogy cserélik le? Nem cserélik ki, ha hibás?
Korábban láttam egy másik hozzászólásban, hogy hamarosan jön egy 5 colos Medion telefon a kínálatban.
Akkor ezt kiárusítják és azután jön az?
Ugyanez a típus - P4502 - a németországi Aldiban 3 év garanciával kapható.
-
sniper112
aktív tag
gutii: szerintem nem rakta az odb be bele a fájt és azért lép ki vagy nincs net hozzá. formázd le a belső memót vagy ha van sd kártyád és arra van beállitva akkor azt is és utána töltsd le és telepítsd fel és szerintem jó lesz mert én most próbáltam ki nemrég és tökéletesen vitte.
FID: alapból ilyen nem engedi mert egyedi a készülék felbontása. de ha rootolod akkor van hozzá már leírás is hogy 720 is vigye a videókat.
-
Hali kérdésem az lenne, hogy youtubeot 360p-nél miért nem engedi feljebb?
-
gutii
újonc
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy ha feltelepítem az asphalt 8-at utána miért nem indul el?
-
Laccoss
addikt
Ötlet volt, amit felvetettem... Leginkább a méretre vágás a problémás, próbáltam, az hogy kamerának kivágni az nem, mivel nem használom az előlapi kamerát, közelségérzékelőnek nem zavar be, egyedül a hangszórónál kell majd kivágni, de az is megoldható egyszerűen. Nem hiszem, hogy kétféle lenne, max rosszul, nem arra a típusra valót írt be az eladó... A telefon specifikációja, kialakítása fix, tehát nem lehet két különböző fólia. Egyébként amit linkeltél, az crystal clear? Antireflex?
És mint írtam, van bankkártyám, de hozzá kell adni a paypalhoz, utána fel kell hívni a bankot, hogy mondják meg mennyit vont le a paypal, hogy aktiváljam. Fel kell töltenem pénzt a kártyára is, tehát megint egy rossz pont. Mivel a kártyára nem jön havi szinten pénzösszeg, így a pótlás nem megoldott. Fizettem már ebay-en paypallal, amiatt nem aggódom, hogy nem biztonságos, vagy lenyúlják a pénzt, mert többnyire annyi szokott lenni a bankkártyán amennyit berakok rá.
Részemről a téma lezárva.
-
UFO1
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Már ne haragudj meg, de inkább kiadsz érte 3x annyit (2db-ért) ráadásul egy olyan fóliáért, amiről még normális kép sincs és köztudottan kétféle ARCHOS 45c Platinum fólia létezik! Ez a rossz, ez meg jó rá (6 db!!!) méretpontos minden lyuk a helyén van nincs elcsúszva semerre!!!!!!!!!!
Ezért javasoltam az első hsz.-ba a berakását!Ha meg nincs bankkártya be kell fáradni a UniCredit bankba (és csak oda lehet) a megnyitott PayPal számla nevével + személyivel, hogy szeretnéd feltölteni. Az utalás miért nem jó? Vagy párosítani egy elektronikusan is működő kártyával. Nem fogják lehúzni, mert a PayPal csak annyit vesz, le amennyit te a megrendelésen látsz + pár % jutalék! Ahogy nézem, viszont van már telefonos app-juk is.
-
TSZoli
csendes tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
A teló biztosan nem lesz már az idén akcióban.
A következő sorokat meg már minden fikció terjesztőnek írom.
Nem cserélik le, és azért futatják ki, nem szűnik meg, nem lesz rá több frissítés stb. ez csak fikció kérem, nem tény
Ui. én is a jó árra várok egyébként, tehát fogok szólni előre, mint a tabletnél
-
KTU
addikt
válasz
janics0723
üzenetére
A kikapcsolt állapotnak jobban örülne

-
janics0723
újonc
A telefonból az akkut bekapcsolt állapotban kell kivenni vagy kikapcsolt?
-
Laccoss
addikt
válasz
petyametyo
üzenetére
27.-étől lesz olcsóbb a tablet. A telefonról nem tudni mikor...
-
petyametyo
aktív tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Ez mikortól lesz ?

-
Laccoss
addikt
válasz
Wallenberg
üzenetére
Youtube is csak olyan hangos, mint a telefon max hangereje...
Van rajta fólia alapból. De lehet rendelni is, bár nem teljesen kompatibilis, néhány milliméter erre arra... de méretileg megfelelő. Nincs hozzá headset. Nem azt kell nézni, hogy fehér vagy sem egy headset csatlakozója.
Nyilván visszaolvastál, különben nem kérdeznéd. Elvileg olcsóbb lesz a teló is majd januárban.. Elvileg...
-
Wallenberg
senior tag
A Youtube tényleg nem olyan hangos rajta?
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
Van fólia gyárilag a kijelzőn?
Vagy rendelni kell rá? Ha igen, honnan?
Gyárilag van füles hozzá? A fehér végű headset jó hozzá?
Van valakinek valamilyen infója arra nézve, hogy lesz-e olcsóbb a telefon és ha igen, mikor vagy mikortól?
Azt tudom, hogy a tablet tényleg 15 lesz. Megjöttek a ma a katalógusok, és ott virít a hátlapján bomba ajánlatként.
A katalógus hátoldalán azt írják, hogy több száz termék is 50% kedvezménnyel lesz megvásárolható. De hogy mik, azt még senki sem tudja. Lehet, hogy áruházanként eltérő lesz a választék.
-
Körmi
csendes tag
Sziasztok, habár olasz, de érdekes lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=BQD3FO_cXas
-
Körmi
csendes tag
válasz
janesart
üzenetére
Sziasztok, szerintem vissza kéne vinni a telót én nem formázgattam az aksit sőt még a saját töltője is a dobozban pihen viszont akku bank autós és Samsung töltőt is használtam hozzá 1X találkoztam ezzel a jelenséggel, amit már leírtak: ((#1522) fejesg2 2014-12-22 09:06:42) akku ki be azóta működik.
gyulus08: köszi, a tippet a WIFI-vel kapcsolatban.

-
gyulus08
aktív tag
válasz
janesart
üzenetére
Igen is meg nem is.
Mivel még mindig nincs bekalibrálódva az akksi.
Olyan "hiba" viszont van a telefonnak, hogy egy adott szinten megragad a töltöttség kijelzése (pl 60%) aztán 1 órát használva, egyszer csak leugrik kb 40%-ra.
Ezt lehet kiküszöbölni a batstat alkalmazással, ha a feszültséget nézed. Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor vidd vissza. -
Peat;)
veterán
válasz
janesart
üzenetére
Mind ilyen sajnos és lehet javítva sem lesz, nálam egy hónap alatt 2-3 nap volt ilyen. Azt még senki nem tapasztalta hogy nagy hirtelen lemerült a telefon, tehát 20-30%-nál megint magához tér valószínűleg ilyen eseteknél. Naponta tölteni kell a telefont, az legalább már javítva lett és problémamentes (eleinte 4-5 óra kellett egy feltöltéshez...).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ez az op3n dott mobil is frankó ...