- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtombat
tag
Én is valamelyik alkalmazásra gondoltam, a bootloppal kapcsolatban.
Most az a lányom véleménye, hogy meg tesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy ne kapcsoljon ki a tab. -
tomtombat
tag
Jelentem, nekem is sikerült a particionálás, a fiam tabja kész.
Köszönöm a fáradságos munkát mindenkinek.
Abel féle módszerrel vágtam bele.
A lányomnak elég a gyári méret, viszont ha az Ő tabja kikapcsol, nem indul csak ha gyári visszaállítást csinálunk. bootlop-ban marad, vagy mifene.(csak forog a logó körül a karika).
Ezért kérdezném, hogy emiatt érdemes lenne a műveletnek nekiállni, és utána ez megszűnne?
Vagy éppen ez miatt kockázatosabb a művelet?
Van itt olyan akinél fent állt ez a bootlop dolog és valamelyik módszerrel particionálta a masinát?
Jó lenne tudni megszűnik-e a probléma.
Választ előre is köszi! -
tomtombat
tag
Sziasztok! Bocsi nagyon láma kérdés:
1104-es hozzászólás szerinti módszernél vagyon írva: Bolti, teljesen szűz , root nélküli tableten is működnie kell. CWM backup-ot készítsünk...
Na más most az én recoverymben nincs olyan menüpont amivel mentést készíthetnék a rendszerről.
pedig jó lenne úgy nekikezdeni.
Légyszi segítsetek mit is kéne kiválasztanom!
-reboot system now (itt ugye újraindul a tab.)
-apply update from ADB
-wipe data/factory reset (Itt belépés után sok NO majd egy pontban szintén ez A lányomén már kellett ezt
választanom, mert bootlopba került, és csak ez után indult be. Nem rémlik,itt hogy
lenne más lehetőség)
-wipe chace partition. -
tomtombat
tag
Hali!
Nálunk itthon 4db op3ndot tab van, lenne mit flashelni.
Igazából 1db lenne fontos, a fiam játszana pár játékkal ami helyigényes, de most ezek kilőve.
Annak idején atab5 telón a data partíció, oltári kevés volt, ott viszont volt egy plusz belső tárhely, "belső sd". root után, egy partícionáló zip telepítésével, futtatásával lehetett a data partícióhoz csapni.
Igény szerint lehetett a méretet beállítani. Kár hogy most más a történet és nincs ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest