- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt20
tag
Sziasztok . Letöltöttem Op3n_Dott_flasher.zip
Kicsomagoltam de ez az op3ndott flasher.exe nem csinál semmit. ( device not found). Vagyis kérdésem ezt a romot most hogyan kell feltölteni a tabletra? Ja jelenleg is müködik a kapcsolat a pc és tablettel között phone tool flash progival tudom irni a flash romot. Vagyis valaki irja már le hogyan kell hasznáni ezt a tömöritett pakban lévö fissitést. Köszönöm
-
Levi85
csendes tag
Köszönöm a munkádat. Nagyon tetszik. Külön köszönet az experimental módért.
Az md5 értékeket még hozzáadhatnád, kiszűrendő a letöltéskori hibákat.
Nálam az alábbiak lettek. Remélem egyezik a gépeden lévővel.e33aac94e427d6dba04a66567418f284 *Op3n_Dott_flasher_source.zip
3b57cc748f77498ccf03d145c8665e5c *Op3n_Dott_flasher_stock_no_update.zip
3f0aed98b7a7c88eb6840983eea77733 *Op3n_Dott_flasher_stock_update2_rooted.zip
-
törölt tag
Nalam a tabletet kikapcsoltam,majd bekapcs gomb es volume fellel be. Droidboot bejon. Elotte a gepen felraktam a 2_IntelAndroidDrvSetup1.1.5 rogit. Majd elinditom a launchot...raklikkelek a run clock-ra,de ez a hibauzenet fogad:
AdbWinApi.dll hiányzik a szamitogeprol. Mit kell csinaljak?Na letoltottem,kulon felraktam,most meg azt irja nem talalja a keszuleket...
-
tiki
tag
Annyit tennék esetleg hozzá , hogy lehetne olyan opció is , hogy választható legyen a flash mérete.Tehát 8 - 16 - és esetleg 32 Gb , és ezen típusok kiválasztásakor beállna egy alap min - max érték, ami még a működés határán van.És ezen határok között lenne változtatható kinek , hogy jó. Univerzálisabb lenne mivel ez a tab létezik 16GB változattal is , és aki esetleg buherátor , és tesz bele nagyobb flasht az is tudja használni.De ez csak ötlet , mert aki tudja az enélkül is megcsinálja nyilván , viszont a program tudását , és felhasználhatóságát növelné jobban.Egyébként jól sikerült.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest