- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baratb94
újonc
válasz
stampedli #3243 üzenetére
Hali! Nagyon koszonom a gyors valaszt! Most, melo utan meg is csinaltam, sikerult is! a cmd- os ablakkal sikerult, az opendott flasher progi nem munkalkodott, valami adb fajlt hianyolt. . a command ablak driverek telepitese utan egybol, eleg gyorsan csinalta a dolgat! utanna.boot ido is max ket perc volt! (a 4.9GB os particiot tettem).
a lenyeg: Orok hala mindenkinek aki dolgozott es agyalt ezen!!
BaratB -
RoundRobin
aktív tag
válasz
stampedli #2749 üzenetére
Nézd. Én azt szerettem volna kideríteni, hogy miért van félreparticionálva a tablet az ujraparticionálás után. Miért mutat hibát a dmesg.log. Beraktam ide a vonatkozó log tartalmat, erre az volt a reakció keeepver vagy ki a bánat részéről, hogy a hiba nem hiba, mindez gunyorossan, provokatív hangnemben.
Én olvastam a hsz-eit, mással is kikezdett (pl. Tiki) és ott is hülyeséget halmozott hülyeségre. Egy darabig ezt eltűröm, kivált ha nem én vagyok a szenvedő alany, de egy pont után mégis csak úgy láttam jobbnak, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba, ha másért nem, hát azért, hogy a később ide érkezők a valós információkat olvashassák, ne egy öntelt, buta ember, vagy mondjuk azt, félművelt ember zagyvaságait. Mert azt fogják hinni, hogy az a valóság, az az igaz.
Egy szakmai tárgyú topikban ne az legyen a hangadó, aki olyanokat mond, ami képtelenség. Keepver számára mindenki hülye rajta kívül, senki nem tud se forrasztani, se github-ot kezelni, se egyebet, ami számítástechnika. Azért legyen már valaki, aki megmondja neki, hogy illene tükörbe néznie.
Én felvállalom a szakmai vitát, mert engem nem tud megmajmolni az innen-onnan összeszedett félműveltségével, a hangzatos semmitmondásával.
Nekem sem teszik ez, de nem akarom, hogy az ő sületlenségei maradjanak vissza a későbbi olvasók számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest