- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stampedli
tag
válasz
baratb94 #3242 üzenetére
Szia!
Vagy a téma összefoglaló 2. pontja alapján, vagy ezzel csináld. Mindkettő ugyanaz, de a második módszer grafikusan megy, tehát látványosabb, kezdőknek valószínűleg egyszerűbb.
(A Prohardveres, Mobilarenas, stb Op3n Dott mélyvíz ua., mivel mindegyik oldal egy lapcsalád tagja, és közös a fórum.) -
stampedli
tag
válasz
RoundRobin #2748 üzenetére
Számomra, laikusként nem igazán jön le, h szakmailag ki a felkészültebb/kinek van igaza, de sztem ez nem is igazán lényeges. Mindkettőtök sokat segített abban, h használhatóbb legyen ez a masina. Ez tény. Viszont a parttalan vitával nem viszitek előre a topikot, egyikőtök sem fogja beismerni, h a másik okosabb, max hülyét csináltok önmagatokból.
Szerintem az lenne a megoldás, ha pontot tennétek az egész végére, és másfelé fókuszálnátok az energiáitokat, v ha semmiképp se bírtok leállni, folytassátok privátban, játszátok le sör-virsli versennyel, kő-papír-ollóval, verjétek össze egymást, mittudomén... Csak ne itt revüzzetek, kérlek. -
stampedli
tag
válasz
RoundRobin #2743 üzenetére
Most komolyan, miért van szükséged erre a virtuális faszméricskélésre?
-
stampedli
tag
Üdv Urak!
Múlt pénteken a yt-os, Róbert-féle rom-ot húztam fel, de nálam is előjött a play hiba, úgyh felraktam inkább Ábel V3-át (4,9 GB). Eddig szinte tökéletesnek tűnik, de a street view nyavaja ismét jelentkezik. Érdekes módon a másikon szépen működött, de itt hiába frissítettem a maps apk-t (play-ről nem engedte), ugyanúgy szétesett, nagy pixelekből áll a kép.
Nem tragikus ez a probléma, de van esetleg vkinek ötlete, h ez mitől lehet, ill. hogyan orvosolható?
Köszi előre is!
Respekt! -
stampedli
tag
Sziasztok! Újraparticionálás előtt szeretném elmenteni a jelenlegi rendszert. Melyik cwm-mel tudok backupot készíteni? Ha valaki tudna működő linket szúrni, nagyon hálás lennék.
Már feltúrtam az egész topicot, de max. soma77 linkjét találom, viszont ő már levette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Gombászkönyvek egyben
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest