- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi75k
csendes tag
Azért én reménykedem, hogy nem.
Az előbb megint csináltam egy 4.9 –es újrapartícionálást, és az induláskori néhány „fagyást” leszámítva másfél órája semmi baja. Persze tudom, hogy ez csak egy darabig tart. De ez nekem így egyáltalán nem hardware hibára vall.
Azt gondoltam, lehet, hogy a memória hibás és a partíciónálás miatt a hibás memóriaterület is használatba kerül idővel, ahogy használatba veszi. Ezért is keresnék egy teljesen gyári visszaállítási megoldást.
A Teclas féle leírást végigcsináltam. Mint írtam nem értek hozzá, de ahogy láttam végigment a „telepítés” és a végén el is indult egy nem open dott –os android valmi ciril betűs nyelven.
Szóval működött. Majd erre rátettem az open dott –os cuccot. Úgyhogy most látszólag olyan mint az eredeti.
Köszi a választ, várok még tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Horizon: Zero Dawn
- Android dual SIM okostelefonok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest