- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen. 47 éves vagyok, második diplomámat csinálom, az elsőt 25 éve csináltam. Azóta teljesen más világ lett.
Most már nincs könyv igazán, maximum füzet. Minden PDF, Word és PPT formában érkezik a Moodle felületen ,feltesznek anyagot meg Neptun aztán kész.
Ezzel egyből ott a teljes könyvtár minden tantárgyhoz, füzet ,nem tudom hányféle háttérrel, átalakítja a ronda kézírásomat ha akarom nyomtatottá, ráírok a PDF anyagokra és megmarad rajt, ki is tudom nyomtatni azzal vagy néküle is.
Este lefekszem ágyban nem fáj a szemem ha olvasok rajt vagy tanulok. A toll része zseniális, radírral és a papír hatású kijelzővel. Megyek be a suliba és van nálam egy fekete kis pár dekás pár miliméteres valami és tulajdonképpen minden nálam van.
Már a laptop is nyűgnek tűnik ehhez képest.Két munkatársam is elkezdett ilyet hazsnálni,( egyik egy Lenovo smart papert, monokróm) mert értekezleten látták mire jegyzetelek és hogy azonnal ott vannak a PPT-k kéznél, az Onenote meg szinkronizálja magát az otthoni vagy céges gépünkkel is. Szóval jó dolog, az én életemhez most nagyon passzol.
Persze vannak kompormisszumok, videót kínzás nézni rajt,de azt megoldom a telefonon ha nagyon akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest