Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen. 47 éves vagyok, második diplomámat csinálom, az elsőt 25 éve csináltam. Azóta teljesen más világ lett.
Most már nincs könyv igazán, maximum füzet. Minden PDF, Word és PPT formában érkezik a Moodle felületen ,feltesznek anyagot meg Neptun aztán kész.
Ezzel egyből ott a teljes könyvtár minden tantárgyhoz, füzet ,nem tudom hányféle háttérrel, átalakítja a ronda kézírásomat ha akarom nyomtatottá, ráírok a PDF anyagokra és megmarad rajt, ki is tudom nyomtatni azzal vagy néküle is.
Este lefekszem ágyban nem fáj a szemem ha olvasok rajt vagy tanulok. A toll része zseniális, radírral és a papír hatású kijelzővel. Megyek be a suliba és van nálam egy fekete kis pár dekás pár miliméteres valami és tulajdonképpen minden nálam van.
Már a laptop is nyűgnek tűnik ehhez képest.Két munkatársam is elkezdett ilyet hazsnálni,( egyik egy Lenovo smart papert, monokróm) mert értekezleten látták mire jegyzetelek és hogy azonnal ott vannak a PPT-k kéznél, az Onenote meg szinkronizálja magát az otthoni vagy céges gépünkkel is. Szóval jó dolog, az én életemhez most nagyon passzol.
Persze vannak kompormisszumok, videót kínzás nézni rajt,de azt megoldom a telefonon ha nagyon akarom. -
Némileg eltér a felülete.
Ugye itt rátesznek egy vékony réteget a monokróm eink kijelzőre, az adja a halvány színeket tulajdonképpen. Amúgy nem zavaró. Ha úgy nézzük a sima monokróm kontrasztosabb némileg,de cserébe én szeretem hogy van színes megjelenítés és megszoktam , most már észre sem veszem ha fekete fehérben, olvasok az eltérést. Ami még esetleg számíthat, az üzemidő.
Én azért hetente töltöm, ha egyetemen vagyok és jegyzetelek. A monokrómmal simán 2-3 hét volt, de a heti töltés nekem nem probléma.
A videókkal kapcsolatban azt hozzátenném, hogy valamiért ott a kamera miatt vagy nem tudom,de sokkal erősebbek a színek, -bármilyen tesztet néztem- mint a valóságban, még élénk módban is. Jobb erre azért felkészülni. -
válasz
P_Robertse #33 üzenetére
Szerintem ami támogatja az e-pen funkciót az tudja. Több ebookot használtam már, szerintem a Boox a legjobb szotfver téren. Ajánlom az ő tesztjeit. [link]
-
Remek masina. Az O.Boox szerintem az egyik legjobb szoftvercsomaggal működik, nincs náluk jobb.
A kézírást remekül alakítja át nyomtatott szöveggé, pedig aztán én macskakaparással írok,de nem szokott neki gondot okozni.
PDF re jegyzetelni remekül lehet, el is menti.. Én az egyetemen nem használtam mást csak ezt, erre jegyzeteltem, kompatibilis a NotePaddal, egyből szinkronizálta, ami egyedülálló ebben.
PDF, PPt stb, anyagokat haszáltam, közben Google- ha nem is kifogástalanul-de használható volt. A felülete egy az egyben mint a papír ,remek írásérzetet ad az érdessége,de ebben a monokróm változat jobban teljesít. A toll hozzá remekül működik. Egyelőre negatívum, hogy képek azért kissé élénkebbnek adják vissza mint a valóság, ott azért mettebb , fakóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest