- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen. 47 éves vagyok, második diplomámat csinálom, az elsőt 25 éve csináltam. Azóta teljesen más világ lett.
Most már nincs könyv igazán, maximum füzet. Minden PDF, Word és PPT formában érkezik a Moodle felületen ,feltesznek anyagot meg Neptun aztán kész.
Ezzel egyből ott a teljes könyvtár minden tantárgyhoz, füzet ,nem tudom hányféle háttérrel, átalakítja a ronda kézírásomat ha akarom nyomtatottá, ráírok a PDF anyagokra és megmarad rajt, ki is tudom nyomtatni azzal vagy néküle is.
Este lefekszem ágyban nem fáj a szemem ha olvasok rajt vagy tanulok. A toll része zseniális, radírral és a papír hatású kijelzővel. Megyek be a suliba és van nálam egy fekete kis pár dekás pár miliméteres valami és tulajdonképpen minden nálam van.
Már a laptop is nyűgnek tűnik ehhez képest.Két munkatársam is elkezdett ilyet hazsnálni,( egyik egy Lenovo smart papert, monokróm) mert értekezleten látták mire jegyzetelek és hogy azonnal ott vannak a PPT-k kéznél, az Onenote meg szinkronizálja magát az otthoni vagy céges gépünkkel is. Szóval jó dolog, az én életemhez most nagyon passzol.
Persze vannak kompormisszumok, videót kínzás nézni rajt,de azt megoldom a telefonon ha nagyon akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest