Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
senior tag
Én S25 Ultráról jöttem át OnePlus 15-re, kamerában azért az S25 Ultra jobb. Nem mondom, hogy a OnePlus szörnyű, de azért nem az a szint.
Ugyanakkor irtó gyorsan tölt az OP15, az animációk szerintem szebbek, a rendszer valahogy gördülékenyebb. Tény, hogy a One UI még mindig funkciógazdagabb.
-
tms+
senior tag
nem hangzik túl bíztatóan:
https://www.androidheadlines.com/exclusive-oneplus-collapse
-
tms+
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
igen, az van tervben, hogy bemegyek érte, de most elég nehezen tudom megoldani, hogy napközben én hozzam el tőlük
-
tms+
senior tag
hát a DPD sem jobb most sajnos az UPS-nél, 3 csomagom volt, amit vártam tőlük, abból 2 db 1-1,5 hetet ült a depóban náluk mire kiszállították, de emiatt is telefonálni kellett nekik, a 3. csomagom 1 hónapja van a depójukban és majd szállítják állítólag
remélhetőleg neked szerencsésebb lesz a szállítás a DPD-vel
-
tms+
senior tag
válasz
F.tibooo
üzenetére
A dizájnt érő kiritikával én sem értek egyet. Nekem az elmúlt évek (10-11-12) OnePlus dizájnjai hatottak bazárinak, a 13 már nem volt vészes, de az ívelt képernyő és a tárcsa oldalra helyezve még mindig nagyon nem tetszett. Ilyen szempontból nálam a 15 magasan veri a korábbiakat.
-
tms+
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Az ő videóit csak ritkán nézem, de volt olyan, ahol szintén összemérték az OPPO-val és nyilván gyengébb, de összességében nem annyira volt róla rossz vélemennyel a tesztelő (DariuszTech asszem).
Nekem azért az OPPO jobban bejön kamerában, lehet azt választom, ha itthon is van.
-
tms+
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Szerintem ez egy összetett kérdés, mert csúcskategóriának tartom ezt az árszegmenst, de ez nem igazi flagship. A flagship modellek azok az Ultrák, Pro Maxok, XL-ek, UltraProPlusMaxXL-ek stb. készülékek, viszont azok drágábbak is. Ha ezekhez mérjük, akkor nyilván gyengébb az OP15 kamerában, de olcsóbb is, ha meg az S25+, iPhone 17-tel nézzük, akkor máris kicsit másabb a helyzet.
A Galaxy S25 ráadásul 128 GB-tal indított, a 256-os 410 ezer volt.
Szerintem sem rossz ajánlat, tökéletes készülék meg nyilván nincs, ez sem az, de néhány helyen nagyon lehúzzák az én megítélésem szerint.
-
tms+
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nálam is azért lett most OnePlus, mert már kerestem valami számomra újdonságot (a Pixel bejött egyébként), és gondoltam kipróbálom most a OnePlust.
Szerintem is jó vétel lehet, főleg, ha valakinek mondjuk az akku és töltés fontosabb a kameránál, de azt sem gondolom, hogy feltétlenül bestbuy, ahhoz tényleg olcsóbbnak kellene lennie valamivel, de gyanítom hamarosan az is lesz.
Köszi a linkeket, mindenképpen belenézek.
-
tms+
senior tag
Ha elolvastad az eredeti hozzászólásomat, akkor abban írtam is, hogy tudom, nem csúcsok ezek (S25+, iPhone 17) sem.
Én csak arra céloztam ezzel, hogy más gyártók is sajnos ezzel dolgoznak, így annyira nem lóg ki a OnePlus 15 ebből a szintből, pl. az iPhone 17-nél senki nem kritizálta a kisméretű szenzort.
-
tms+
senior tag
Én is érzem, hogy nem a legjobb kamerás mobil, de szerintem nem annyira borzalmas, mint amennyire lehúzzák a kommentelők. Azt persze értem, hogy az előd jobb volt a kamerahardver tekintetében. Ugyanakkor az S25-tel és az iPhone 17-tel is megegyezik szenzorméretben és pixelméretben is (tudom, hogy ezek sem csúcsok).
OP15: 50 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, multi-directional PDAF, OIS
Galaxy S25 és S25+: 50 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, dual pixel PDAF, OIS
iPhone 17: 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS
-
tms+
senior tag
Köszi a tesztet, szuper, hogy egy újabb márka lesz megint jelen a magyar piacon, remélhetőleg nem tűnnek el ezúttal.
Early birdként rendeltem elő a telefont a OnePlus oldalán, amire kaptam 50 EUR kedvezményt, volt bevezető akció is, és mellé egy 5G-s OnePlus táblagépet, plusz 1 EUR-ért sikerült lecsapni egy 120 W-os töltőre is az oldalukon, így az 512-es változatot a teljes csomaggal 410-ért szereztem be, szerintem így már egyáltalán nem volt rossz vétel.
Ez az első OnePlus mobilom, nálam eddig mindig a készülékeik külsejénél vérzett el a dolog, a 10-es óta különösen bazárinak tartottam a mobiljaikat. A 15 Sand Storm színben nálam telitalálat lett, nyilván ízlés kérdése.
Az akku és a töltés pazar, a rendszer remek, de azért nem egy One UI a funkciók és testreszabhatóság tekintetében, de nem is annyira koherens, mint a One UI vagy a Pixel UI, néhol vannak benne iOS-es elemek, máshol inkább a "gyári" droid a domináns. A mappázás, az app ikonok nagyítása kifejezetten ötletes megoldás.
A kamerát nem volt alkalmam igazán próbálgatni még sajnos, hogy mit tud, de az eddigiek alapján nem olyan borzalom, mint ahogyan sokan szörnyülködnek. Persze, visszalépés az elődhöz képest.
Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja nálam. Most ezt használom főmobilként, aztán ott van mellette az S25 Ultra, ha valamiért mégsem válik be majd a OnePlus 15.
Azt azért én is sajnálom, hogy az OPPO nem lett itthon elérhető, mert akkor valószínűleg a kamera miatt inkább azt választom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azóta is mindig tartok tőle, hogy vajon most milyen újdonságot találnak ki a folyamatban, ami miatt nem tudom simán végigvinni