- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Nekem is van egy ilyen fejhallgató.
De nálam a gombokkal semmi probléma, semmi lötyögés, nemhogy zajosak lennének...Discord nekem is kiírta PC-n, hogyha a bluetooth fejhallgató mikrofonja lesz használva, akkor a hangminőség is rosszabb lesz, ezért én se azt használom mikrofonnak.
(de ezt más bt fejhallgatónál is kiírta..) -
Meta
tag
Szeptember ota hasznalok egyet (IFA-n kaptam ajandekba). Hat ... eloszor is mozgataskor a gombok lotyognek benne es kimondottan zajosak. Szoval szeken ulve nyugiban lehet hasznalni, setalni mar teljesen alkalmatlan a kopogas miatt.
Szoval szeken... gondoltam akkor home officeban jo lesz. Itt jon a kepbe a mikrofon. Kb mintha szekrenybol beszelnek bekotott szajjal. Szoval most a macbook mikrofonjat hasznalom es a fules hangjat. Igy felhasznalhato. Legalabb az akksi birja, napi 4-5 ora hasznalattal eddig 2x kellett tolteni. Arra nincs panaszom
-
<Adamsky>
nagyúr
"Egyébként az aptX HD és aptX Adaptive létezik még?"
Hogyne létezne. Sőt, ugye ideje már van aptX Lossless is, ami része az Adaptive-nak.
Na, és itt válik gondolom annyira zavarossá a dolog, hogy a gyártók inkább azt mondják, hogy akkor ha már lossless, akkor legyen LDAC. Utóbbinak talán a licence is olcsóbb."Ha már nincsen 3,5mm-es aljzat akkor legalább a BT lehetne teljes funkcionalitású... "
Ja, jó lenne. De látod ezzel szemben mi folyik. Megy a parasztvakítás. Egyre csak lépegetünk felfele a bt. verzióval, de igazán minőségi ugrás nem történt jó ideje.
Az almás cuccokról pedig ne is beszéljünk! -
pengwin
addikt
Köszi a tesztet!
Maradok a Fairbuds XL-nél amíg van hozzá alkatrész.Egyébként az aptX HD és aptX Adaptive létezik még? Esetleg beépítették őket az újabb BT szabványokba? Nagyon kevés gyártó újabb készülékeiben látom őket pl. a GSMArena specifikációs oldalain, pedig a Sony régebben még az Xperia 10 sorozatba is belerakta őket.
Ha már nincsen 3,5mm-es aljzat akkor legalább a BT lehetne teljes funkcionalitású...#3 Peti870
A konténerhajók nem csak úgy l'art pour l'art mennek... többségükben az ilyen szemetet szállítják. Ha kevesebb, normálisabb cucc lenne a piacon akkor kevesebb konténerhajó is járna a Távol-Keletről Európába. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01 #9 üzenetére
" ... ha a közelségérzékelő szenzor(ok) nem látják a fület ... "
Nyilván nem reprezentatív, de az én tapasztalatom (Liberty 3 Pro, EAH-AZ80), hogy ha nincs a fülben a füles, és úgy indítod el a lejátszást, akkor az simán menni fog. Így járattam be mindkettőt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01 #7 üzenetére
" ... TWS fülesekkel ezt nem tudom megcsinálni, mert ugye azoknál a fülemben kellene legyenek ... "
Ezt nem értem, ill. nem látom – ilyen szempontból – egy TWS füles, és egy akármilyen fejhallgató közti különbséget.
Burn-in-re egyébként szerintem ez egy elég jó ingyenes forrás / megoldás. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Jack Hunter #2 üzenetére
A fejhallgatókon otthon szoktam egy 20Hz és 20kHz közötti jelet járatni kb. egy napig gépről (ezen is ment, és több napig használtam utána), TWS fülesekkel ezt nem tudom megcsinálni, mert ugye azoknál a fülemben kellene legyenek hozzá végig, műfülem nincsen, ezért azokkal azt szoktam csinálni, hogy egy hétig napi szinten 1-1 órát minimum használom őket a teszt előtt.
Én is többet vártam tőle egyébként.
-
<Adamsky>
nagyúr
A füles olyan, amilyen. Engem sokkal jobban zavar, hogy lépegetünk itt a bt. verziókkal egyre fentebb, de értelme nem sok, mert a gyártók (még a nagyobbak is) kispórolják azokat az igazán jó dolgokat, ami miatt értelme van (lenne) az újabb bt. verzióra váltani.
-
Gabcsika
tag
Ennek a fejhallgatónak semmi értelme. Szószerint néhány ezer forinttal drágább csak a WH-CH720N.
-
Peti870
csendes tag
Lassan környezetszennyezőbb amennyit ezekből mostanság gyártanak, mint akármelyik konténerhajó.
-
Jack Hunter
tag
Sokkal többet vártam tőle,már a képek alapján és a tudása miatt is. Egyébként érdekelne,éles teszt előtt be szoktátok jártatni ezeket az audio cuccokat?
-
janeszgol
félisten
A szokásos ócska hangminőségű vacak, ahogy olvasom. Van ebből már millió. 27-30 ezer ft. 27 ezerszeresen túl van árazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 11
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest