- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Teljesen megvagyok elgedve az Iphoneal, eddig egyszer szart be navigacio kozben lemerult es soha tobbett nem lehetett bekapcsolni, de bementem az elso Apple boltba es 10 perc mulva mar a cseretelefon a kezembe volt.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #46442 üzenetére
dehogy, eladtam a pics@ba
-
bobsys
veterán
Ugy nez ki a kocsibeazas problema megoldva
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #46438 üzenetére
Mert akkor nem lesz fent. Altalaban 7-kor felkelek hetvegen is, akkor lesz vege tehat olyan del fele lesz fent.
NBC Sport/NBC (ismetleskent) kozvetitim1 kozvetitest nem szeretem, nem ertem minek kell uvoltozni a kommentatornak
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #46434 üzenetére
jaj, ne is mondd a feleseg allandoan gyorshajt, multkor inkabb mondom alszom es almomban halok meg mikor 85 mph-val ment a masik seggebeb Georgiaban (70mph a limit es ugye masik allam, fogalmam sincs mennyi tullepest toleralnak, valahol mar 3-4 mph gyorshajtasert kiszednek)
holnap meg kelek hajnali 5kor a forma 1 miatt
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #46432 üzenetére
-
bobsys
veterán
Itt az osz, mar huvosebb van es igy napkozben is lehet lehuzott tetovel kocsikazni
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #46420 üzenetére
-
bobsys
veterán
Van itthon a dolgozos laptopom. Core i7, 8 giga ram, de egy lassu 5400RPMes vinyoval. Fut egy virtualis gep is VMware Workstationbe es hat egesz nap meg, megakadt a munka 5 percekre az elobb meg nagyjabol 25 percig semmit, de semmit nem tudtam csinalni.
Mit csinaljak? Rakjak bele meg ramot, hogy 12 (16?) giga legyen vagy inkabb dobjak bele egy SSDt a vinyo helyere es maradjon 8GB RAM? -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #46366 üzenetére
imseros morgan stanleynel tolja az IT szekeret, kemeny melo, de megfizetik a sracot
-
bobsys
veterán
es (#46317) Mawyx
Felszallaskor meg mindig vigyorgok azt a reszt nemtudom megunni. A tobbi meg, hat, mintha a buszhoz mennek ki
Viszem az ipadot, filmet nezek, neha alszom es termeszetesen elofordul, hogy dolgozom (altalaban hetfon, odafele), mert az utazasbol csak 2 ora szamit bele a munkaidombe, tehat hiaba 12 ora az utazas egy heten attol meg 38 orat le kell dolgozni.
Hetfonkent este 9-kor mar megyek aludni (hajnal 4:30-5 korul kelek), csutortokon ha jovok haza akkor altalaban este 8-9 fele itthon vagyok. Az elso par hetben faraszto volt, de azota megvan a rutinigy nem veszes, fulem is egesz jol birja a repteren pedig mar nem kell sorba allnom, nincsen cipo levetel, laptop, folyadek bemutatas igy az ellenorzesen maximum 5 perc alatt atmegyek ezert ugy szoktam idoziteni, hogy indulas elott max 1 oraval erjek ki igy mire odaerek a gatehez csak par percet kell varnom es szallhatok is be.
-
bobsys
veterán
Idenre befejeztem az utazast
mostantol itthonrol dolgozom
Eltoltottem 80 ejszakat hotel szobakban amibol 71 nap uzleti ugy miatt volt a tobbi nyaralas a begyujtott pontokat hasznalva (es meg mindig van kb 7-8 ejszakanyi), autoberles szinten pontokbol es annyit repultem, hogy beraktak a TSA Pre programba + megvan kettonknek a repoulojegy jovore Magyarorszagra a merfoldekbol es meg marad is -
bobsys
veterán
válasz
parandroid #46283 üzenetére
en vettem egy ilyet a nappaliba, mert a lakas masik vegeben levo sarokban allo gepen nem volt jel. Hozzateszem a gagyi Motorola modem wifije siman elert oda, de a hasznalhatatlan tuzfala miatt beraktam egy linksys routert es puff elment a jel (rakas szar mar a linksys)
-
bobsys
veterán
itt is megkerdezem
, VBS-ben ez a sor csinal valamit?
'shell.run "\\servername\NETLOGON\application.exe"
A ' a sor legelejen nem azt jelenti, hogy komment igy nem fog futni az application.exe?
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #45956 üzenetére
Egyebkent elgondolkodtam rajta, hogy eladom, egy ev alatt mentem vele 1000 merfoldet, repterre limoval megyek-jovok, hetvegen hasznaljuk a Mustang helyett, hogy ne alljon hetekig egy helyben. Ami melette szol, hogy nagyjabol havi $150-$170 kerul a biztositas+regisztracio+benzin+amit javitasra koltok, igaz eves szinten ez mar $2000, szoval felmerult a gondolat
-
bobsys
veterán
Itt az ujabb feladvany. Ez mi itt a kepen?
A muanyag baszas alatt van a szelvedo es a gepteto kozott, itt szivja be a levegot a legkodni, de nemtudom milyen neven kene keresni. Voltam autosboltban, csavo se tudta megmondani es termeszetesen nekik nincs. Ajanlotta, hogy menjek el a markaszervizbe, de ugy erzem ott kicsit sokba kerulne a 12 eves kocsimhoz ez az alkatresz.
-
bobsys
veterán
Tudja valaki az angol nevet annak a muanyag takaronak ami a szelvedo es a gepteto kozott van? Kicsit nehezkesen megy a kereses a neve nelkul
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #45897 üzenetére
Bernanke meglepije volt ez, gyorsan mielott nyugdijba megy. Egyebkent pedig teljesen kiszamithatatlan a piac es nem azert ami tortenik, hanem szerintem kozelit a nullahoz a valosag es a hozztartozo tozsdei arak, arfolyamok szintje. Nehezen tudom megfogalmazni, de az egesz egy bainagy lufinak tunik nekem, ahol senki nem allit elo semmilyen erteket csak jatszanak mindenfele szamokkal a gepeken. Lasd mondjuk Tesla, elvileg majdnem annyit er a tozsden mint mondjuk a Ford, aztan eladtak par szaz autot eddig, de mondom nem ertek hozza, csak teljesen a valosagtol elrugaszkodottnak tunik az egesz.
Ezert sem birtam soha rendesen forexezni, egyszeruen nekem kiszamithatatlan volt mikor es miert tortenik az ami tortenni fog.BTW a fidesz megoldja az arfolyam problemadat
(#45896) Integra hoho, hat az ugy volt, hogy a kollegak hirtelen ott teremtek a semmibol
-
bobsys
veterán
Holnap autoszereles, omlik be a viz a jobb oldalon az utasterbe
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Ket hetbe meg Phily es DC is belefer lazan, sot meg Boston is
Szerk: ha vonatozni is akarsz az Amtrak ugy mukodik mint egy repulotarsasag, ahogy kozeledik a vonat indulasi ideje ugy lesz egyre dragabb. Mikor en foglalni akartam volt $55 majd ket hettel a tervezett indulastol mar $106 volt -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #45610 üzenetére
de legalabb epitenenek olyat ami hasznos (meg ha tularazott is, mert lopni kell belole)
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #45606 üzenetére
Most kene beszuntetni minden stadion epitest es tamogatast a focinak. Eljenek meg a piacrol allami milliardok nelkul ezek az aszok. Kapjak a milliardos stadionokat, tamogatasokat, havi tobb millios fizetest ami mindegyik elkurvazza, elissza, de legalab falabu az osszes.
-
bobsys
veterán
Csend van itten, mindenki termeli a GDPt?
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #45070 üzenetére
Aztan majd jol belemaszik a macska
-
bobsys
veterán
Szoval ma reggel bejottem a gyarba, nem dolgozni. Azt tortent, hogy honapok ota huzza alairni a szerzodest az ugyfel es idegesek lettek a nagyfonokok, senki nem dolgozik addig amig nem irjak ala. Az ugyfel halozatara sem csatlakozhatunk fel, a telefonomat hasznalom hotspotkent. 9:00 meeting meg lesz tartva, bemegyunk a konferencia terembe de a telefont nem emeljuk fel, nem beszelunk munkarol es nem beszelhetunk az ugyfellel sem semmit
-
bobsys
veterán
Most beszeltem feleseggel, volt vasarolni, vett mindenfele dolgot es otthon ahogy nezi a szamlat latja, hogy 4 doboz tejszint szamlaztak fel mikozben egyet vett ($3.79 darabja). Visszament es szolt, hogy baj van, csak egyet vett. Nem hajtottak el a f@szba, hanem megneztek a video felvetelt ahol latszott, hogy egy tejszin volt nala. Elnezest kertek es visszaadtak a kulonbozetet. Nem volt tobb mint 15 perc az egesz
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #44812 üzenetére
en megmondom, hogy nem ez most nem sikerult, mert tul sos, vagy benne valami ami nem izlik
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #44790 üzenetére
az attol fugg, akarsz-e este sexet
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #44646 üzenetére
Nagyon nyomjak a kulfoldon elok szavazasat. A kovetseg eloszor kuldott egy levelet, hogy regisztraljunk, toltsuk ki a papirt es kuldjuk nekik vissza.
Aztan most, hogy kipostaztak az uj utlevelet megint beleraktak a szavazashoz regisztralos papirokat, mind a ket levelhez (kulon kuldemenykent jott a ket utlevel) -
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #44490 üzenetére
Belfoldi jaratokon nincs (overseasen meg van), fizetsz ha a 3 oras ut alatt akarsz kajalni, meg fizetsz ha van feladott csomagod, kiveve, ha frequent flyer vagy, van akarmilyen hitelkartyad stb. szoval kb. csak azok fizetnek akik evente egyszer utaznak. Legutoljara mikor Lufival mentem csak egy sodat adott a Munchen-Budapest jaraton akarcsak a BA a Glasgow-London jaraton
szerk: kajaert adjak a per diemet, vehetsz, ha akarsz, de azert ezek a szendvicsek egy rakas szar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest